Murat sonuçtan hiç memnun değil

Maaş Müşterisi Olarak Yapılandırma Engeli Ve Otomatik Tahsilat Sorunu

16 Ekim 2024 03:37

VakıfBank maaş müşterisiyim. Yaklaşık bir yıldır ek hesabımın borcunu ödeyemiyorum. Ek hesap borcum585.000 TL. Maaş müşterisi olmam nedeniyle aylık ek hesap faiz olarak ortalama 30.000 TL faiz ödüyorum ve borcum hiç azalmıyor. Gecikmiş olan kredimi yapılandırmak istiyorum fakat şubeye yapılandırma yapmak için gittiğimde 30 gün gecikme olması gerektiği söyleniyor. Ancak ben maaş müşterisi olduğum için, maaşım yattığı aynı dakika içerisinde tarafımdan onay alınmadan otomatik olarak gecikmiş borcuma kesiliyor. Bu durumdan dolayı olumsuz etkilenmekteyim. Maaş müşterisi olduğum için kredi borcum gecikse de 30 günü tamamlanmadığı için direkt gecikmiş borcum maaşımdan benden onay alınmadan tahsil ediliyor. Ben, ödemekte zorlandığım kredi borcumu yapılandırmak istiyorum ve maaşımın tamamen kesilmesini istemiyorum. 60 aylık yapılandırma hakkını kullanmak istiyorum.

16 Ekim 2024 03:37 (Şikayetten 1 dakika sonra)
16 Ekim 2024 09:26

Bu verdiğiniz otomatik mesaj cevabı inanın hiçbir çözüm sağlamıyor lütfen müşterinize herhangi bir iletişim yoluyla ulaşın amacım borcumu ödeyebilecek hale sokmak sadece.

01 Kasım 2024 20:53

Sayin murat pıskın, 8480567 numaralı başvurunuz incelenmiştir. Müşteri memnuniyetini, hizmet politikasının en temel ilkesi olarak benimseyen bankamız, müşterilerine en iyi hizmeti vermek gayesiyle hareket etmekte ve bu konuda gerekli hassasiyeti göstermektedir. Yapılandırma işlemleri, yapılandırma koşullarının sağlanması durumunda şubelerimizce yapılmakta olup talebinize olumlu yanıt verilememektedir. Saygılarımızla B016 İlgilenen arkadaşlara duyurulur işin açıkçası VakıfBank bankasından maaş almamız ve ödemelerimizi düzenli yapıp otomatik olarak kestiği gerekçesiyle bu yapılamdırmadan benim gibi binlerce müşterisini muaf etti.

Yorumlar (8)

Var mı bir gelişme?

Şikayeti Çözüldü

Anladım. Bende de aynı. Çıkış yolu kalmadı.

Yok reis

Şikayeti Çözüldü

Ben dün gittim daha krediler için yapılandırma başlamadı dendi bana. Sadece kredi kartları için sistem açık dendi.

Şikayeti Çözüldü

Haklısın. Esnek hesap hiçbir şekilde gecikmeye girmiyor. Sadece bana kredi için 2021 in yapılandırmasını görüyor sistem yenisi gelmedi daha o yüzden esnek hesapla ilgili bir şey diyemem şu anda dediler hep.

Murat

Öyle olsa bile VakıfBank'tan maaş aldığım için otomatik kesiyor yapıkandırma imkanı sunmuyor gecikmeye düşürmediği için en büyük problem bu rızamız olmadan para kesiyor ve hem de yasal hakkımızı kullanmamıza izin vermiyor

Şikayeti Çözüldü

Aynı durumdayız. Bu durumda milyonlar var sanırım. Bir gelişme olursa bilgi geçelim

Murat

Umarım bir dönüş sağlarlar bilgi paylaşabilirim

Koray
16 Ekim 2024 07:05
Cumali sonuçtan hiç memnun değil

Cumali
16 Ekim 2024 10:24