Trendyol Mağaza Açtım Satış Yaptım Kar Yok 13,355 TL Zarar

Ya burda reklam yapıp iyimser yaklaşmayın biraz göründüğünüz gibi olan her yerde farklı konuşuyorsunuz. Tek kelimede sözleşmede var deyip silip atan siz değil misiniz burada bir de destek vereceğiz diyiyorsunuz bekliyorum aramanızı sizi Türkiye ye reklam edeceğim milletin nasıl gereksiz yere parasını aldığınızı sonrada millete hibeden dağıttığınızı

Parayı istiyorsunuz vereceğim ama orada çalışan ve parmağı olan herkese yemek nasip olmasın bu dünyada da öbür dünya dada iki elim yakanızda olacak inşallah rabbim sizden yada çoluk çocuğunuzdan çıkarsın beni çocuğumun hakkını yiyiyorsunuz ya
E-ticaret siteleride satış yapmaktaydım bir gün iş yerimi arayıp Trendyol'da mağaza açmak ister misiniz? Dediler ve 2 dakikada mağazayı açıp evrakları gönderin dediler bende diğer siteler gibi sözleşmeyi pek önemsemedim ve imzalayıp gönderdim. Sonrası zaten felaket daha çok şey demek geliyor da neyse.
Mağazaya sipariş gelince seçenek olarak kargo seçimi yapamıyordum müşteri destek hattını aradım ve sordum bu kargo seçeneği yok kim ödeyecek diye bana söylenilen aynen şu kelime mağaza yeni olduğu için destek ve teşvik amaçlı kargoyu ücretsiz gönderiyoruz denildi ve sonrasında ekleyeceğim faturada da yazıyor. 2.146,88 TL kargo bedeli geldi. Bunları tabii ki ben bilmiyorum ona görede kargo ücreti olmadığı için normal fiyat yazıyorum.
Ürünler kargo ücreti olmayınca cazip fiyat olduğundan siparişler yoğunlaştı ve 621 adet oldu kargoya teslim etmek için gittiğimde bana kargoyu alamayacaklarını söylediler çok olduğu için bende elimdeki 1.5 TL bedelli silgi ve 4 TL olan zikir matik siparişini iptal ettim ve diğerlerinin hepsini gönderdim. Sonrası ne oldu biliyor musunuz? Ocak - tedarik edememe sebepli hediye çeki bedeli 11.000,00 TL ekte de ekleyeceğim fatura geldi. 2 hafta sürmedi bu söylediklerim hangi kitapta hangi ticarette böyle bir kar var helal mi haram mı varın siz karar verin.
Ben çok ağır konuşacağım ama benim şahsıma yakışmaz. Orta yolu bile bulmuyorlar niye sözleşme var alelacele imzalatın sonrasında da millete hediye diye benim paramı dağıtın.