Yunus sonuçtan çok memnun

Vodafone Hat İptali Kapanma

07 Mart 2023 04:12

Eski hattım faturasızdı ve iptal olmuş tl yüklemediğim için daha 1 yıl geçmedi ama hala alamıyorum bugün Vodafone bayisinden alamayacağım söylendi
Yardımcı olursanız sevinirim çünkü bu numaram üzerinde bir suru kayıt işlemlerim var şu an mağdur durumdayım
Havuzdan ne zaman çıkacağını kim neye göre ayarlıyor. Lütfen yardımcı olunuz, eski telefon numarama ihtiyacım var. Teşekkürler. Beninle bağlantıya geçilirse sevinirim
Teşekkürler

08 Mart 2023 14:45

Hattım iptale düşmemiş ve 2. Kere beni Vodafone şubesi geri çevirdi hiçbir şey anlayamadım beni arayan kişi genel müdürlükten arıyorum ve numaranız gözüküyor gidip açabilirsiniz diyor? Ayrı ayrı mı çalışılıyor benim hattım iptal olmaması gerekiyor daha 1 yıl geçmedi lütfen ilgilenir misiniz?

07 Mart 2023 17:23

Merhabalar Vodafone müşteri hizmetleri bana hızlı bir dönüş yaptı ve dediği şey hattımın iptale düşmediği tekrardan bayiye gidip açabileceğimi söylediler eğer olumsuz cevap alırsam o bayiyi onlara bildirmem gerektiğini söylediler beni tekrardan geri çevirdiler Mersin/Yenişehir Forum karşısı Vodafone bayisi. Tekrardan dönüş yapmanızı bekliyorum.

07 Mart 2023 05:07 (Şikayetten 54 dakika sonra)
07 Mart 2023 05:08

Teşekkürler hızlı dönüşünüz için. Beklemede kalacağım.

07 Mart 2023 11:28
07 Mart 2023 11:36