Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

VakıfBank Visa Özellikli Bankomat Kart Talebi

Muhammet
27 Temmuz 2023 19:04

VakıfBank tan Visa kart özellikli bankomat kart istememe rağmen aylardır ilgilenen yok. Talebinizi aldık diyorlar ne dönen var ne eden var. Bulunduğum şehirde toplu taşıma araçlarında sadece Visa kart geçmekte bu yüzden VakıfBank'tan Visa kart özellikli bankomat kart talep etmiştim ancak herhangi bir şekilde kimse dönüş yapmıyor, talebimiz kimsenin umurumda da değil sanırım.

09 Eylül 2023 17:02

VakıfBank yetkililerinden şikayetçiyim, bankomat kart hakkında talep kaydı oluşturuyorum herhangi bir şekilde geri dönüş yapan olmuyor, resmen müşteriyi hiçe sayıyorlar. Gördüğüm en amatör banka VakıfBank, şikayet kaydımızı alıyorlar ama sadece aldıkları ile kalıyorlar.

09 Eylül 2023 10:24

VakıfBank 6 aydır bir türlü Visa özellikli bankomat kart göndermiyor. Visa özellikli karta başvuru yapıyoruz her seferinde master kart özellikli bankomat kart gönderiyorlar fakat başvuru yaparken müşteri temsilcileri sürekli olarak kesinlikle Visa kart gelecek diyor ancak yine master özellikli bir kart geliyor. Şikayette bulunuyorum ilgilenen yok. Mağduriyetimin giderilmesini en ivedi şekilde talep ediyorum.

08 Eylül 2023 19:55

Merhaba,6 aydır VakıfBank'tan Visa özellikli ve Visa logolu bankomat karta başvurmaktayım ancak her seferinde master kart özellikli bankomat kart gönderiyorlar. Başvuru esnasında temsilci arkadaşlar Visa özellikli kartı seçtik elinize muhakkak Visa özellikli bir kart gelir diyorlar ancak 6 aydır bir türlü gelmedi. İlgilenen kimse yok. Şikayet kaydı oluşturuyoruz dönen yok bu kadar ilgisizlik olmaz.

08 Eylül 2023 19:54

08 Eylül 2023 12:52

19 Ağustos 2023 20:31

Merhaba, VakıfBank tan Visa özelliği bulunan bankomat kart talep ettim fakat herhangi bir şekilde geri dönen olandı, sürekli olarak master kart özellikli bankomat kart gönderiyorlar fakat Visa özellikli bankomat kart talep etmekteyim. İlgilenen olmuyor şikayetimize cevap bile gelmiyor VakıfBank'tan şikayetçiyim

27 Temmuz 2023 19:04 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Zehra sonuçtan hiç memnun değil

VakıfBank Bankomat Kart İstemediğim Halde Geldi!

19 Temmuz 2023 10:09

VakıfBank Visa Bankomat Kart

25 Kasım 2023 13:19
Veli sonuçtan hiç memnun değil

17 Şubat 2025 09:15
Erol sonuçtan memnun değil

VakıfBank Talebim Olmadan Adıma Klasik Bankomat Kart Gönderme

24 Temmuz 2023 19:13
Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

Selçuk
22 Ekim 2023 18:59