Kadir sonuçtan çok memnun

VakıfBank Vakıf Banktan Erken Kapatılan Taksitli KMH Ve Kredi Sonrası

07 Eylül 2024 10:20
Kadir'in Teşekkür Mesajı
“Çözmek zorundaydılar. Teşekkürler...”

VakıfBank mobil bankacılıktan taksitli ek hesap ve kredi kullanamıyorum. Vakıf mobil bankacılıktan kullandığım taksitli KMH ve kredimi erken kapattım. Tekrar kullanmak istediğimde 'Şubenizle görüşün veya bu kanaldan müracaat alınmamaktadır.' diye ibare çıkıyor. Sebebi nedir, bilgi alabilir miyim?

14 Eylül 2024 13:24

Vakıflar bankası mobil bankacılıktan hesabımın açık olmasına rağmen taksitli kullanım yapamıyorum şuben devam edin diyor bunun sebebi nedir eşimde aynı hesap var onunki açık benimki kapalı neden böyle bir uygulama yapılıyor daha önce kullandığım taksitli ek hesabı erken kapatınca böyle oldu

09 Eylül 2024 23:38

Gelişme yok cevap yok

07 Eylül 2024 10:20 (Şikayetten 1 dakika sonra)
12 Eylül 2024 18:31

Sorunum hala devam ediyor mobil bankacılık uygulamasından taksitli ek hesap kullanamıyorum hesap açık ama taksit için şubeyi gösteriyor eşimdede aynı hesap var oninki açık

10 Aralık 2024 14:55

Çözmek zorundaydılar. Teşekkürler...

Alperen
Alperen

Merhaba Aynı sorun bende de vardı bu ay içinde kredi kapatması yaptıysan sistem izin vermiyor bir dahaki ayy 1 Ekim tarihinde normale dönecektir açılacak Bunu tabi VakıfBank'ın müşteri hizmetlerinde boşuna oturup herkesi şubeye yönlendiren müşteri temsilcileri bile bilip söyleyemiyor

Ebru
Ebru

Merhabalar aynı sorun bende de var kimse yardımcı olamadı düzelme yaşandı mi sizde yoksa sorun devam mi ediyor?

Bilgi için teşekkür ederim

27 Kasım 2023 22:37

04 Ağustos 2024 01:06
Sertaç sonuçtan hiç memnun değil

Mobil Bankacılıkta Kredi Başvurusu Sürekli Engelleniyor

Sertaç