İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

VakıfBank UYAP İşlem Ücreti İadesi

15 Mayıs 2023 20:53

VakıfBank kredi kartı ile UYAP e satış üzerinden 72000TL 12 taksit ödeme yaptım bunun için 5029 TL komisyon ödemesi çıktı işlem olursa en azından kredi işlemleriyle uğraşana kadar bu şekil olsun dedim yalnız işlem gerçekleşmedi. UYAP parayı geri iade etti ancak VakıfBank olarak almış olduğu işlem ücretini iade etmedi Telefondan arayıp itiraz ettim şubeden başvurmanız lazım dediler. Bugün Ataşehir İçerenköy Şubesine gittim işlem ücreti iptali veya nakit olarak hesabıma aktarılması için itiraz ettim ancak VakıfBank ile ilgisi olmadığını UYAP sistemi ile alakalı olduğunu söylediler. Uyap ile görüştüm herhangi bir hizmet almadığınız için bizim tarafımızdan kesilen bir ücret yok VakıfBank ile iletişime geçin. Bu şekilde VakıfBank tarafından başka kişilerin de aynı sorunu yaşadığını ve mağdur edildiği söylendi. Lütfen rica ediyorum. Yoksa VakıfBank la olan bütün işlemleri mi sonlandıracağım

profile profile profile
15 Mayıs 2023 20:53 (Şikayetten 1 dakika sonra)
24 Mayıs 2023 22:50

VakıfBank bize yazın kısmından da 7111398 takip numarası ile başvuruda bulunmama rağmen hala ne arayan var ne de bir bildirimde bulunan var bu kadar ilgisizlik olmaması gerekirdi diye düşünüyorum

Yorumlar (7)

Şikayeti Çözüldü

Benden de 17 bin tl kestiler. Bize yazından talep yolladım. Geri iade edilmezse Hakem Heyeti'ne gideceğim. Böyle bir saçmalık olmaz. Sen bana vermediğin hizmet için nasıl 17 bin tl para alabilirsin.

Şikayeti Çözüldü

İbrahim bey benden 17 bin tl kestiler. Hem de teminatlar iade olmasına rağmen. Ücret iadesi için nasıl bir yol izlediniz yardımcı olur musunuz?

İbrahim

Merhaba Murat bey geçmiş olsun konuyla alakalı bize yazın kısmından yazdım sonra oradaki şikayet numarası ile buradan yazdım sonra müşteri hizmetlerini aradım 2-3 günde bir son çare Hakem Heyeti ve Tüketici Mahkemesi'ne gidecektim tam yasal süre olan 1 ay süresi dolması 1 ay kala geri iade ettiler

Merhaba, sorununuz çözüldü mü? Bende aynı sorunu yaşıyorum. Masraf adı altında kesilen tutarın banka tarafından iade edilmeyeceği söylendi.

Şikayeti Çözüldü

BDDK Tüketici Hakem Heyeti'ne mi başvurdunuz? Ücreti iade alabildiniz mi?

İbrahim

Evet çözüldü ücreti iade ettiler

Çözüldü mü hocam sıkıntı

Selami sonuçtan çok memnun

08 Ağustos 2024 22:37
"Şikayetimi çözdükleri için teşekkür ederim"
Tugrul sonuçtan çok memnun

14 Kasım 2024 13:01
"Her seferinde koşulları sağlamama rağmen zorla hakkımı alıyorum hep aynı"

VakıfBank Kategorileri