Sencer sonuçtan hiç memnun değil

VakıfBank Promosyon Vermiyor Haksızlık Yapıyor!

30 Ocak 2024 11:47

... Bakanlığında 23.05.2022 tarihinde Kültür ve Turizm Uzman Yardımcısı olarak göreve başlamış bulunmaktayım. Bakanlıkta göreve başlamadan önce... Belediyesinde çalışmaktaydım... Belediyesinde çalışırken belediye ile VakıfBank anlaşarak tarafıma 2021 yılında promosyon olarak 4.000,00 TL (dörtbin Türk lirası) yatırılmıştır. 2022 yılı temmuz ayında ise Bakanlığımız VakıfBank ile anlaşarak 2025 temmuz ayına kadar ek promosyon olarak 22.400,00 TL (yirmi iki bin dört yüz Türk lirası) personellerin hesaplarına yatırılmıştır. Ancak tarafıma herhangi bir tutar yatırılmamıştır... Belediyesi ile olan sözleşmenin hala devam ettiğinden bahsedilmiştir ve yenilendiği zaman tekrar değerlendirileceği tarafıma söylenmiştir. 31.01.2023 tarihinde ise... Belediyesi VakıfBank ile 2026 yılına kadar 3 yıllık ek protokol yaparak 15.000,00 TL (on beş bin Türk lirası) personellerinin hesabına yatırılmıştır... Belediyesi personeli olmadığımdan dolayı bundan da ben faydalanamamış bulunmaktayım. Her iki kurumdan da ek protokol gereği herhangi bir promosyon getirisi alamamış olduğumdan dolayı büyük bir mağduriyet yaşamaktayım. Üstelik bana diyorsunuz ki anlaşmaya bağlı kalmalısınız gibi ifadeler ancak herkes ek protokol yaptı ben neden alamıyorum.
Bu sebepten 14.03.2023 tarihinde tarafınıza vermiş olduğum dilekçeye herhangi bir cevap alamadığım için 05.07.2023 tarihinde Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum. Ancak Tüketici Hakem Heyeti kararlarının dört aylık bir süreç içerisinde çıkarıldığını bilmediğimden ve kararın sisteme geç yüklenmesinden dolayı Tüketici Hakem Heyeti'ne 20.11.2023 tarihinde tekrardan başvuru yaptım. Ancak bu süreç içerisinde Bankanız tarafından bakanlığımıza dönüş yapılarak... Şubenizden aldığım promosyon parasının geri ödenmesi halinde promosyonun tamamının yatırılacağı ifade edilmiştir. Aynı gün içerisinde tekrardan dönüş yapılarak Tüketici Hakem Heyeti'ne bir başvuru olduğu bunun sonucunun bekleneceği ifade edilerek işlemler ertelenmiştir. Ben de bu duruma istinaden Tüketici Hakem Heyeti'ne yapmış olduğum başvurumdan vazgeçtiğime dair dilekçe vererek işlemlerin hızlanmasını sağladım ve 08.01.2024 tarihinde karara bağlanarak başvurumu geri çektim.
Sonuç olarak her iki kurumdan da ek protokol gereği herhangi bir promosyon getirisi alamadığım ve bu enflasyonlu dönemde temmuz 2022 tarihinde vermiş olduğunuz paranın değerinin her geçen gün daha da eridiği göz önünde bulundurularak promosyonun tarafıma ödenmesini istiyorum.

30 Ocak 2024 11:47 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Yalçın sonuçtan hiç memnun değil

Vakıflar Bankası Diğer Bankaya Geçişe İzin Vermiyor

Yalçın
08 Nisan 2024 14:09
Celal sonuçtan memnun değil

24 Eylül 2024 17:41
Dogan sonuçtan hiç memnun değil

19 Ocak 2024 17:02

Mahkeme Kararına Rağmen VakıfBank Promosyon Ödememe Tekrar Bloke Koydu