VakıfBank Kovan Hesabı Kapatma İşlemiyle İlgili Sorun

16 Ağustos 2023 15:396.135

VakıfBank kovan hesabımı kapatmak istiyorum ama mobil bankacılıktan ve müşteri hizmetlerinden bu işlemi gerçekleştiremiyorum. Borsa hoşgeldin kampanyası bitene kadar kovan hesabının kapatılamayacağını söylüyorlar. Banka şubesine gitmem gerektiğini söylüyorlar ancak bunun için zamanım yok.

16 Ağustos 2023 15:34

VakıfBank'ta bulunan kovan Hesabımı kapatmak istiyorum. Bunun için müşteri hizmetleri ile görüştüğümde işlemimi buradan gerçekleştiremeyeceğimi söylüyorlar ve mobil bankacılıktan da bu işlemi gerçekleştiremiyorum. Banka şubesine gitmem gerektiğini söylüyorlar. Zamanım olmadığı için şubeye gidemiyorum

16 Ağustos 2023 15:39 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sayın Müşterimiz, ilettiğiniz başvurunuz Bankamızın inceleme ekiplerine iletilmiştir. Bankamız ürün ve hizmetleri ile ilgili şikayet, öneri ve taleplerinizi İnternet Bankacılığı ve Mobil Bankacılıkta yer alan Bize Yazın bölümünden ve Şubelerimizden de iletebilirsiniz. Saygılarımızla. VakıfBank Müşteri Memnuniyeti

15 Şubat 2024 00:17

VakıfBank kovan hesabımı kapatmak istiyorum faiz kullanmak istemiyorum otomatik olarak her gün yenileniyor ne yapmam gerekli lütfen yardım edin vadeli hesabım bloke oldu diyor

6 Eylül 2023 09:43

Üstadım konunun kesin çözümü olarak borsa tanışma kampanyasının bitmesini bekleyeceksiniz ancak şunu yapabiliyorsun acil nakit ihtiyacında. Vadeli hesaptan para çekme işlemi ile paranızı vadesiz hesabınıza yönlendirebilir oradan dilediğinizce kullanabilirsiniz

Öne ÇıkanKonular

VakıfBank Kategorileri