Emine sonuçtan hiç memnun değil

VakıfBank Ferdi Kaza Sigortası İptali Ve Para İadesi!

04 Mart 2024 22:28

10 Mart 2023 tarihinde VakıfBank'tan 200.000 Türk Lirası tutarında konut kredisi kullandım. İlk yıl hesabımdan VakıfBank Ferdi Kaza Sigortası adı altında bir miktar para kesintisi yapılmıştır. Ancak, 2024 yılı Mart ayında bu kesintinin tekrar yapılacağına dair bir mesaj almış bulunmaktayım. 546801011 poliçe numaralı ferdi kaza sigortasının iptalini ve yenilenmemesini, ayrıca yapılan kesintilerin tarafıma iadesini talep ediyorum. Bahsi geçen sigorta, sigortacılık mevzuatı ve Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tebliğleri ile 6502 sayılı Tüketicinin Korunması hakkında Kanun'un ilgili maddeleri uyarınca, krediye bağlı yapılan sigortalar için sigortalının talebi üzerine poliçe iptali ve kesinti tutarının müşteri hesabına iadesi mümkündür. Bu bağlamda, anılan sigortanın iptalini ve ücretin hesabıma iadesini talep ediyorum. Ayrıca, banka tarafından zorunlu olduğu belirtilen Ferdi Kaza Sigortası'nın, başvuru aşamasında müşteri tarafından talep edilmesi halinde iptal edilebileceği ifade edilmiş olmasına ve kredi kullanım aşamasında bu masrafın görünmemesine karşın, banka tarafından iznim ve bilgim dışında kesinti yapılmıştır. Bu kesintinin iptal edilerek hesabıma iadesini ve 10 Mart 2024 tarihinde tekrar güncellenmesi durumunda Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağımı bildiriyorum. Kesilen ferdi kaza sigortasının hesabıma iadesini ve iptalini talep ediyorum.

04 Mart 2024 22:28 (Şikayetten 1 dakika sonra)
Emine
Emine
06 Mart 2024 09:20

Sarı Panjur konut paket sigortası hala iade edilmedi iptali sağlanmadı. VakıfBank kesinlikle ilgilenmiyor

04 Eylül 2023 05:25

Özgür
06 Ekim 2023 14:24
Eda sonuçtan hiç memnun değil

23 Ağustos 2023 15:27

28 Ağustos 2023 10:18