Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Piazza Avm Şubesi

07 Temmuz 2024 18:55

05/07/2024 tarihinde Maltepe Piazza Turkcell kurumsal ofisine gittim. Faturam üzerine telefon almak istedim ve bana alacağım telefon için 14.500 TL'ye denk geleceğini ilettiler. Realme C55 128 GB telefon için anlaştık. Bir arkadaş bize fiyat bilgisini verdi ve telefonun satışını sağlamak için destek oluyordu. G**** Bey adında biri yanımıza gelip bize kulaklık hediye etmek için talepte bulundu. Biz de ücretsiz mi olacak şeklinde soru yönelttik. G*** Bey, tamamıyla ücretsiz kampanya dahilinde diyerek bize bir kulaklık hediye ettiğini söyledi. Sonra sistemle uğraştı, Ufuk Bey sizlere bir adet daha kulaklık hediye edebilirim dedi. Daha sonra Turkcell genel merkezinden ararlarsa bu iki kulaklık karşılığında bize çalışan bir telefon verdiğinizi söyleyin dedi. Genel merkez ararsa bu şekilde konuşmamız için yönlendirdi. Daha sonra kesinlikle söyleyin dedi. Biz de telefon ve kulaklıkları aldık. Normal şartlar altında 14.500 TL ödemenin 12 aya bölünmesi gerekirken Turkcell genel merkezini aradığımız zaman kulaklıkların ücreti dahil 18.500 TL'lik bir fatura çıkartılmış. G**** adli arkadaş kulaklıklar hediye diyerek bizi kandırmış. Bu işin peşini bırakmayacağım, tüm adlı kurumlarla hakkımı arayacağım. Turkcell gibi bir firma, özellikle AVM içerisinde, nasıl bir müşteriyi kandırabilir? Bunu açıklar mısınız? Beni yanıltan bayi muhtemelen benim gibi birçok insanı da kandırmıştır. Tüm yasal haklarımı kullanacağım. Turkcell gibi kurumsal bir firma tarafından AVM içerisindeki şubede yanıltılabileceğim aklımın ucundan bile geçmezdi. Bize telefon satan arkadaşın yanında gerçekleşti. Bu olaylar muhtemelen bu arkadaşın da böyle olacağını bilmesine rağmen müdahale edilmedi. Ayrıca bu işlemler yapılırken bize bayi kapatılacağına kadar gideceği konusunda bilgiler ilettiler ve güven sağladılar.

07 Temmuz 2024 18:56 (Şikayetten 1 dakika sonra)

08 Temmuz 2024 07:49

Değerli Müşterimiz, Müşteri hizmetlerimize yaptığınız başvurunuzu inceliyoruz, sonuçlandığında bilgi vereceğiz. Ürün ve servislerimiz ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her konuda Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

Hakan sonuçtan memnun değil

Tarifede %73 Zam Ve Haksız Fiyat Artışı

01 Mayıs 19:04

Hatalı Numara İle Bilgilendirme Mesajı Geldi

13 Mayıs 2025 20:22
Mukadder sonuçtan hiç memnun değil

Sadakat İndirimi Sunulmadan 500 TL Üzeri Tarifelerle Karşılaşılan Müşteri Mağduriyeti

Mukadder
27 Nisan 10:55