Selçuk sonuçtan memnun değil

Turkcell Artan Paket Ve Tl Fiyatları Sorunu

Turkcell Artan Paket Ve Tl Fiyatları Sorunu
Selçuk
23 Şubat 2023 18:16

Kontörlü hat kullanıyorum telsiz kullanım ücreti adı altında her ay 9.43 TL hattımdan çekiliyor. 1. Olarak kullanmış olduğum cihaz telsiz değil cep telefonu ve bu telefon Turkcell tarafından müşterisine sağlanan bir şey değil kendi almış olduğum bir cihaz çekilen 9.43 TL düzeltilmesini talep ediyorum. 2. Olarak her ay 10 ile 15 GB yüklüyordum en çok 60 ile 70 TL ödemem oluyordu artık 23 GB 170 TL lik paket den daha aşağı paketler bulamıyorum. Lütfen bunları Turkcell olarak düzeltin artık.

15 Nisan 2023 00:54

Turkcell devamlı tl ve internet paket fiyatları artıyor Her ay telsiz kullanım ücreti olarak 9.43 TL kesiliyor telefona tl yüklemek istedim 50 TL yüklüyordum 80 TL den aşası bulunmuyor internet paketlerine 100 TL ödüyordum 15gb alıyordum 180 TL den aşağı internet paketi yok ve bu fiyatlar devamlı artıyor şikayet yazıyoruz fakat nafile değişen bir şey maalesef olmuyor

Ek
02 Mart 2023 09:58 (Şikayetten 6 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, 02.03.2023 tarihinde talebinizle ilgili sizi aradık ve görüştük. Bize zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Turkcell

Nurullah
Şikayeti Çözüldü

Tüm operatörde telsiz kullanım ücreti kalksın satma sapan son bulsun artık

Eren sonuçtan memnun değil

Yanlış Hesaplanan Telsiz Kullanım Ücreti

Eren
30 Ocak 04:35
Yanlış Hesaplanan Telsiz Kullanım Ücreti
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

10 Ocak 20:53
İlhan sonuçtan hiç memnun değil

İlhan
11 Şubat 19:26