Nagihan sonuçtan çok memnun

Vivense Tarafından 6AYDIR Oyalanıyorum

Nagihan
25 Haziran 2024 18:48

Vivense mobilyadan aldığım iki adet üçlü kanepelerin ayakları gelen ekip tarafından unutulup takılmamış. Ürünü kullanmaya başladıktan 11 ay sonra ortasında çökme oldu, ocak ayında destek talebi oluşturdum evime ekip geldi yeni ayak sipariş edileceği söylendi. 1,5 ay ayakları bekledikten sonra yapılan ayakları koltuklarla uyumsuz çıktı. Evime gelen ekip koltuklara ağırlık koymamı böylece denge sağlayacağını söylediler. Yaklaşık 1 ay koltukları birbirleri üzerinde yapboz yaptıktan sonra bir sonuç alamayacağımızı anladık. Tekrar Vivense desteğe yazdık günler sonra güç bela evimize tekrar bir ekip gönderildi ekip koltukların videosunu çekip evden ayrıldı bu arada mayıs ayına gelmiştik, Vivense ile tekrar görüştüğümde 5 Haziran günü 7-10 iş günü içerisinde evime ekip gönderileceği söylendi. Yasal süreyi geçti müşteri hizmetleri depodaki (Alanya) kişiler ile temas kurmasına rağmen tarafıma bir dönüş olmadı süreç başladığından bugüne tam olarak 6 ay geçti. Vivense tarafından oyalanıp durdum koltuklarım oturulamayacak hale geldi

25 Ağustos 2024 11:32

Vivense isimli firma 8 aydır koltuklarıma çare bulamadı kendi hataları yüzünden göçen koltuklarımın mayıs ayından bu yana değişimini bekliyorum. Haziran ayında oluşturulan randevu için 24 Ağustosta evime geldiler iki tane aynı koltuktan gelmesi gerekirken bir adet koltuk getirmişlerdi. Gelen ekibe nedenini sorduğumda biz Vivense değiliz gibi bir cevap aldım. Siz Vivense değilseniz Vivense adı altında evimde ne işiniz var? Aynı koltuğun birisi Antalya iken diğeri neden İnegöl'de? Müşteri hizmetlerini aradığımda ise sürekli oyalanıyorum ve sesli yanıt gibi yanıtlar alıyorum. Bu bastırdığınız işin bir an önce çözülmesini talep ediyorum.

08 Temmuz 2024 17:29

Vivense 6 aydır koltuklarımı tamir edemedi, garantisi devam eden koltuklarım gelen ekip tarafından yanlış kuruldu ve aylardır marka tarafından koltukların evden alınıp tamiri yapılması için oyalanıyorum en son 05/06/2024 tarihinde açtığım kayıt hâlâ sonuçlanmadı

26 Haziran 2024 11:35 (Şikayetten 16 saat sonra)

Merhaba, Siparişinizi kontrol ederek size daha detaylı bilgi verebilmek için sipariş numaranızı veya siparişe kayıtlı iletişim bilgilerinizi (telefon - mail adresi) bizimle paylaşmanızı rica ediyoruz. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi

Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Serkan
17 Nisan 2025 09:12

12 Eylül 2024 21:04
Vivense Satın Almış Olduğum Ürünü Kullanamıyorum
Atila sonuçtan hiç memnun değil

Atila
08 Şubat 2024 20:31
Vivense Firmasın Yaşattığı Mağduriyet
Hakan sonuçtan çok memnun

Hakan
09 Eylül 2023 22:57
"Şikayetimi dikkate alıp İade için sevkiyat ekibini tembihlediğiniz için teşekkür ederim"

Hatice
05 Haziran 2024 01:01