VakıfBank Vakıf Yatırım Yatırım Hesabı Sorunu

24 Temmuz 2024 00:35

VakıfBank yatırım hesabım var, 10 kademe derinlik aylardır ücretsiz tanımlanmakta, bu ay tanımlama yapılmaması sebebiyle VakıfBank müşteri hizmetlerini aradım, telefona cevap veren temsilci yatırım birimine aktaracağını söyledi, aktarım yapar yapmaz telefon kapandı, tekrar aradım yeniden aynısı oldu. Telefon kapandı, tam 7 kez tekrarladım kayıtlara bakıldığında görülecektir. Tekrar aradım ve müşteri temsilcisi işlemin vakıf yatırım tarafından yapıldığını söyleyerek bana farklı bir numara verdi. Verilen Numarayı aradığımda yanlış Bilgi verildiğini VakıfBank müşteri hizmetlerini aramamı söyledi. Tekrar müşteri hizmetlerini aradım yanlış Bilgi olduğunu vakıf yatırımı aramam gerektiğini söyleyerek telefonu kapattı. Bunların hepsi ses kayıtları ile mevcuttur. Bilgisiz tecrübesiz insanları bünyesinde çalıştıran müşterisini sabahtan akşama mağdur eden orayı ara burayı ara şeklinde net cevaplar vermeyen banka ve çalışanlardan şikayetçiyim. Gereğinin yapılmasını arz ederim

24 Temmuz 2024 00:35 (Şikayetten 1 dakika sonra)
Engin
Engin
06 Ağustos 2024 22:09

Üzerinden uzun zaman geçmesine rağmen konuyla alakalı hiçbir yetkili tarafıma geri dönüş yapmamıştır

06 Kasım 2023 21:49
VakıfBank Fazla Ekstre Tutarı
VakıfBank Fazla Ekstre Tutarı
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

15 Şubat 2024 22:49
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

09 Eylül 2023 11:47

01 Ocak 2024 00:09