VakıfBank Maaşın Tamamı Yattığı Anda Banka Tarafından Kredi Borcuna Kesiliyor

15 Eylül 2024 11:53

Maaş müşterisiyim. Borçları 12 ay vade ile yapılandırdım, aylık taksitlerim maaşımdan fazla oldu. Maaş yattığı gibi tamamını çekiyor banka, yaşama hakkımız kalmadı. İsteğim şu: ya yapılandırmayı 24 ay ya da 36 ay yapsınlar, ya da hukuki süreç başlatıp maaş haczi yapsınlar. Maaşın 4/1'ini çeker, geri kalanıyla yaşamaya çalışırım. Yetkililerin bu konuda yardımcı olmasını rica ediyorum. Borcu elbette ödeyeceğim, ama ödeyebileceğim şartların oluşmasını talep ediyorum.

19 Ekim 2024 06:40

VakıfBank maaş müşterisiyim daha önce 12 ay vadeli yapılandırma yaptım, ama aylık taksit ödemesi maaşımdan çok fazla, ödenmiyor fakat banka maaş yattığı gibi borca otomatik kesiyor bir kuruş kalmıyor, devleti çıkardığı yasayla 60 aya kadar vadeyle yapılandırmadan yararlanmak istiyorum banka yapmıyor haksız yere uygun değil diyor, daha ne kadar uygun olacağım aylardır maaşımı alamıyorum olmemizimi bejliyorsunuz

19 Ekim 2024 06:27

Maaş müşterisiyim maaşım yattı mı otomatik krediye kesiliyor tamamı bu kuruşum kalmıyor devlet 60 ay yaptı banka yapmıyor acilen çözüm rica ediyorum yapılandırma açsınlar. Aksi halde mahkemelik olacağız bankayla böyle mağdur etmeye hakları yok çözüm bekliyorum

19 Ekim 2024 06:12

VakıfBank maaş müşterisiyim daha önce de yazdım sorunum çözülmediği Çin tekrar yazıyorum, devlet 60 aya kadar yapılandırma imkanı çıkardı fakat banka yapılandırmıyor, uygun değil diyor, mevcut yapılandırmamı vade sayısı düşük aylikt taksitlerim yüksek diye ödeyemiyorum, maaş yatıyor ve otomatik hesaptan çekiyor bir kuruş kalmıyor bana yaşam hakkımız kalmadı ama banka uygun değil yapılandırmaya diyor, daha kim uygun söylesinler, bankadan ricam acil bur şekilde yapılandırma açmasıdır aksi halde yaşamak artık mümkün görünmüyor.

16 Ekim 2024 13:42

VakıfBank maaş müşterisiyim birkaç ay önce 12 ay vadeyle yapılan borçları yapılandırdım, fakat aylık ödeme 39 bin, maaşım dan fazla kaç aydır otomatik çekiyor yetmiyor bile ekside gidiyorum üç aydır maaşımı alamıyorum, devlet benim gibi sıkıntıda olanlara 60 aya kadar yapılandırma fırsatı tanıdı ama banka bana yapmıyor, faturalar ödenmiyor kesecekler, elden borç aldığım bir sürü kisi var, para bekliyor, üç aydır kira veremiyorum, ev sahibiyle kanlı olunca ya beni öldürecek ya da ben onu. Bankadan istediğim bir an önce yapılandırmanın yapılması önemle bir sonuç bekliyorum.

profile profile profile
15 Eylül 2024 11:53 (Şikayetten 1 dakika sonra)

21 Şubat 2025 18:53

Maaş Haczi Ve Geçim Sıkıntısı: Bankanın Aylık Taksit Politikası

Oğuzhan
15 Kasım 2024 02:36
Maaş Haczi Ve Geçim Sıkıntısı: Bankanın Aylık Taksit Politikası
Kahraman sonuçtan memnun değil

Kahraman
18 Eylül 2024 16:54
Bayram sonuçtan hiç memnun değil

31 Ekim 2024 12:58

Rahmetullah