VakıfBank İstanbul Batışehir Şubesi'ndeki Maaş Hesabımdan Haksız Kesintiler

19 Nisan 2024 15:18

Vakıflar Bankası İstanbul batışehir şubesi Şubesi maaş müşterisiyim. Kredi kartı borcum nedeniyle maaşımda icra kesintisi yapılmakta, her ay düzenli olarak para kesilerek Vakıflar Bankası hesabıma aktarılmaktadır. Maaşımdan düzenli kesinti yapılmasına rağmen, maaş hesabıma gelen herhangi bir EFT, havale gibi işlemler için banka tarafından 'takipli müşteri tahsilatı/trigger tahsilatı', 'trigger otomatik tahsilat' adı altında otomatik olarak para kesintisi yapılmaktadır. Bu durum İcra İflas Kanunu'na aykırılık teşkil etmektedir. Zaten maaşımdan düzenli olarak para kesilip ilgili bankaya aktarıldığı halde bu işlem devam etmektedir. İlgili konunun bir an önce durdurulması için bankaya başvurduğumda, bu işlemin icra bitimine kadar devam edeceği belirtilmiştir. 'Trigger' adı altında kesilen ücretlerin tümünün tarafıma iade edilmesini ve bu işlemin bir an önce durdurulmasını, daha da mağduriyetliği yol açmamasını saygılarımla arz ve talep ederim.

19 Nisan 2024 15:18 (Şikayetten 1 dakika sonra)
19 Nisan 2024 16:33

Mobil bankacılıktan tal3p oluşturduğum halde talebiniz bulunmamaktqfir diyor bankamıza iletilen başvurunuz 8048262 takip numarası ile isleme alınmış ve değerlendirilmek üzere ilgili birime iletilmiştir. B001

19 Nisan 2024 16:42

BDDK ya da şikayette bulundum

Anıl
Anıl