VakıfBank Bebek Şubesi Ticari İşletmeleri Mağdur Ediyor

07 Haziran 2024 15:13

VakıfBank bebek şubesi'ne ticari amaçlı kredi ve kredi ürünleri kullanmak için ev ipoteği verdik. İpoteği verirken ipotek karşılığı olan iki milyon üç yüz bin Türk lirası kullanım sözü alarak 2.300.000 TL ev ipoteği verdik. Fakat banka, parçalı olarak önce 250 bin ardından 750 bin kredi kullandırdı. Zaten ticari olarak sorun yaşadığımız problemlerden dolayı ipotek verdik. Fakat geri kalan kısmına gelince sürekli ertelemeye başladılar. En son mayıs ayında tüm pos'ları bize geçirin, biz size gelecek ay çek ve kredi konusunda destek vereceğiz bilgisini aktardılar.

Pos'ları da VakıfBank'a çevirdik. Diğer bankalardaki pos'larımızı iptal ettik. Fakat VakıfBank bu sefer toplam pos ciromuzu görmek istedi. Şirketimiz yüklü çekimler yapmasına rağmen cirolarımızın vereceği kredinin çok çok üstüne çıkmasına rağmen muhatap bulamadık. Arıyoruz, telefonlara cevap vermiyorlar. Gidiyoruz bankaya, sürekli bir bahaneyle erteliyorlar. Kargoda olan çekimiz haftalardır geliyor. 'gelmek üzeredir' diye diye oyalandık.

Banka ipoteği alana kadar aldıktan sonra artık kimse yüzünüze bakmıyor. Bırakın kendisi kredi olanağı sağlamıyor, zaten verilen ipoteğin karşılığını bile alamıyorsunuz. Her şeyi geçtim, muhatap bile bulamıyorsunuz. Kesin bilgi verecek kimse yok. Bankalar ticaretinizi sürdürün diye vardır. İpoteği almadan önce bize kredi verebileceği miktarın iki milyon üç yüz bin olduğunu söylemeseler veya bize bu ipotek karşılığında sadece yarısını verebileceklerini söyleseler başka bankalarla iletişime geçerdik.

Ya da şirketimiz sayesinde var olan evi tekrar şirketimiz için satıp şirketimize zarar vermeyecektik. İlgili şube sadece nasıl müşteri edinirim peşinde, sonrası telefonlara yanıt vermemeler veya muhatap olmamalar başlıyor. Belirtilen bankaya sadece aylık pos kesinti olarak yüz bine yakın para ödüyorum. Bizi mağdur ettiler.

07 Haziran 2024 15:14 (Şikayetten 1 dakika sonra)

01 Kasım 2023 18:00
Cüneyt sonuçtan çok memnun

Cüneyt
17 Eylül 2024 05:02

28 Kasım 2024 21:38
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

22 Temmuz 2023 01:55
Engin sonuçtan hiç memnun değil

24 Haziran 2023 01:08

VakıfBank Kategorileri