Yakup sonuçtan hiç memnun değil

VakıfBank ATM Limit Üstü Para Çekme Ücreti Haksızlığı

VakıfBank ATM Limit Üstü Para Çekme Ücreti Haksızlığı
24 Şubat 2024 17:09

Yıllardır VakıfBank'ın maaş ve kredi kartı müşterisiyim. Bugün ihtiyaç nedeniyle VakıfBank ATM'sinden 20.000 TL para çektim. Limit üstü olduğu için 10 TL ücret kesileceği belirtildi.

Acil olduğundan dolayı bunu kabul ettim. Kendi paramı almak için ekstra ücret ödemek ne kadar hakkaniyetli, bunu size bırakıyorum. Daha sonra mobil bankacılık uygulamasına baktığımda 'masraf ücreti' adı altında 200 TL kesinti yapıldığını gördüm. Bunun üzerine müşteri hizmetlerini aradım; ancak 'hiçbir bilgimiz yok, şikayet oluşturabilirsiniz' yanıtını aldım. Benden haksız yere kesilen 200 TL'nin hesabıma tekrar iade edilmesini talep ediyorum.

Uyarı yapılmadan ve haksız bir şekilde para kesintisi yapmak, Türkiye'nin en büyük bankalarından biri olan VakıfBank'a hiç yakışmıyor.

24 Şubat 2024 17:09 (Şikayetten 1 dakika sonra)
27 Şubat 2024 08:58

Şubeye giderek dilekçe ile de itirazda bulundum ancak hala kimse iletişime geçmedi, ne bilgi ne çözüm sunmadı.

28 Şubat 2024 16:49

7910548 numaralı başvurunuz incelenmiştir. Bankomat kartına bağlı vadesiz tl hesabından günde 10.000 TL (günlük para çekme limiti) ücretsiz olarak çekilebilir. 10.000 TL günlük para çekme limitine ek olarak ücretli bir şekilde 10.000 TL (Limit ustu para çekme limiti) çekilebilir. Limit ustu para çekme işlemi yaparken onay ekranında işlem masrafı gösterilmektedir. Masraf bilgileri bankamız ve Turkiye Bankalar Birliği bankacılık ürün ve Hizmet ücretleri web sitesinde yayınlanmaktadır. İade talebinize olumlu yanıt verilememektedir. Saygılarımızla B002

28 Şubat 2024 16:51

Şimdi böyle bir cevap geldi. Herkes dikkat etsin bence. Kesinlikle ekranda 200 TL kesileceği bilgisi gelmedi. Ama Türkiye'nin en büyük bankalarından biri olan VakıfBank böyle bir uygulama yapıyor. Sizlerde mağdur olmayın.

28 Şubat 2024 16:56

Kredi kartındaki borçlarımda bitince kartımı da kapattıracağım. Maaş müşterisi olmasam hesabımı da kapatıp kesinlikle çalışmam bu saatten sonra.

Yorumlar (5)

Volkan
Volkan

Bende iki gün arka arkaya 20 bin çektim. Uyarıya dikkat etmemiştim. Toplamda 400 TL kesmişler hesabımdam. Kendi paramıza çekince neden kesinti yapılıyor. Bir de maaş müşterisiyim. Devlet bankası olacak sözde.

Yasemin
Yasemin

10 bin tl paramı artık ben YKB den 10 10 ar bin peş peşe çekiyorum. Tek seferde de değil kesmiyor. Sözde kamu bankası

Merve
Merve

Maalesef benden de aynı parayı kesti. Bu enflasyona karşı günlük para çekebilme limiti 10bin olması çok düşük. Buna bir çözüm getirmeleri lazım.

O ekranda gördüğün 10 TL değil, 20.000 TL'ye %10 işlem ücreti

%1 galiba işlem ücreti.

16 Aralık 2024 09:22
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Muhammet
24 Temmuz 2024 22:25
Cumhur sonuçtan hiç memnun değil

16 Şubat 2024 20:46

VakıfBank Kategorileri