Bahçelievler Belediyesi

tam yıldız tam yıldız boş yıldız boş yıldız boş yıldız 1.8
Son 1 yılın verilerine göre oluşturulmuştur.
Bahçelievler Belediyesi ile ilgili bir şikayetin mi var?
583 Şikayet
Şikayet Sıralaması
3 gün önce

Bahçelievler Belediyesi Kocasinan Yolu Asfalt Çökmesi

Kocasinan merkez Mahallesi gazı Caddesi başı Yenibosna-Kocasinan yolu arasında asfalt çökmesi meydana gelmiştir. Birçok motor kazası da atlatılmıştır. Birçok kez yapılmasına rağmen yine çökmektedir. Yetkili birimlere iletilmesini rica ederim.

Bahçelievler Belediyesi Kocasinan Yolu Asfalt Çökmesi
5 gün önce

Bahçelievler Belediyesi Parklarda Güvenlik Sorunu

İstanbul Bahçelievler Kocasinan merkez mahallesinde koskoca devlet hastanesinin yanında Necmi Tanyolaç parkı lise ve üzeri yaşlarda serserilerle doluyor. Küfürler pis pis davranışlar, etraftaki aile ve çocuklardan utanmamalar... Bölgesinde parklarda güvenlik önlemi yok belediyenin. Kamera koymakla o...

Bahçelievler Belediyesi Bahçelievler Çamlık Caddesi Trafik Sorunu

Bahçelievler Çamlık caddesindeki trafik sıkıntısından bahsetmek istiyorum. Yıllardır hep sorun yaşıyorum. İkili park devamlı yapılıyor hiçbir çekici görmedim. Bugüne kadar belediye bir alt caddesine çözüm buldu. Tek yöne çevirdi hiç sıkıntı yok Çamlık Caddesi ne de bir şeyler yapılırsa yıllardır çek...

Bahçelievler Belediyesi Sokak Lambası Komple Kırılmış

Sokak lambası kırılmış sokak karanlık oluyor. Lütfen yardımcı olalım, sokak lambası bir şekilde kırılmış. Köşe başındaki sokak lambası araçlar dönerken karanlık havada sorun yaşıyorlar. İnsanlar bir anda önlerine çıkabiliyorlar. Fevzi Çakmak Caddesi, spor aletlerinin bulunduğu yer. Rica ederiz.

Bahçelievler Belediyesi Sokak Lambası Komple Kırılmış
Ali
1 hafta önce

Bahçelievler Belediyesi Sokaktaki Fırınların Dumanı!

Siyavuşpaşa Mah. Çam sok. Ve iğde sok. Olan fırınlardan çıkan baca dumanından Mah. Olarak rahatsızlık veriyor gereğinin yapılmasını rica ederiz nefes tıkamaya başladı lütfen ilgilenir misiniz sokağımızda kalp ve astım hastası vardır aşırı bir şekilde rahatsızlık vermektedir.

1 hafta önce

Bahçelievler Belediyesi Süs Işıklandırmasının Kaldırılması.

Bahçelievler Mahallesi kültür sokak no 5 sokakta oturuyorum. Onkoloji hastasıyım. Sokağın ortasına süslemek için ışıklandırma yapıldı. Evimizin içi gündüz gibi sabaha kadar geceleri uyuyamıyorum birkaç arayıp durumumu belirttim muhatap yok karşında lütfen bir an önce kaldırılmasını talep ediyorum. B...

Bahçelievler Belediyesi Fırın Gürültü Yapıyor

Fırın sürekli gürültü yapıyor. Çekiçle artık neye vuruyorlarsa insanı kan uykusundan uyandırıyorlar. Yatak odasının bitişiğinde fırın var. Her gece onları dinliyoruz. Şikayet hattınız web sitesiniz de çalışmıyor. Ekmek makinesi sesini anlarım belli bir saatten sonra çekiçle vurmayı anlayamam. Arada ...

Bahçelievler Belediyesi Otopark Belediye Sorunu

Bahcelievler Belediyesi otopark sırası aylardır aynı bir türlü sıra gelmiyor lütfen konuyla ilgili yardımcı olun bir üye olan sürekli üye olmasın diğer vatandaşlar da faydalansın! Konuyla ilgili bilgi bekliyorum Bahçelievler Belediyesi olarak yardımcı okursanız sevinirim

Bahçelievler Belediyesi Kaldırım Ve Çevre Düzenlemesi

İstanbul Bahçelievler Siyavuşpaşa Fen işleri müdürlüğüne iki ayrı zamanda bulunduğumuz sokağın kaldırım düzenlemesi için gerekli başvurularımızı yaklaşık 1 ay önce yapmış olmamıza rağmen konuyla ilgili herhangi bir gelişme yok. Muhatap yok, arayan yok.

Bahçelievler Belediyesi Sürekli SMS Geliyor

İstanbul Bahçelievler Belediyesi'nden sürekli olarak SMS geliyor. Ben bu belediyeye bağlı bir yerde oturmuyorum. Neden sürekli mesaj geliyor? Nereye bildirilmesi gerekiyor bilmiyorum ama SMS grubundan artık çıkartın. Sürekli olarak SMS geliyor gerçekten çok sıkıldım.

3 hafta önce

Bahçelievler Belediyesi - Kaldırımın Ortasında Bulunan Taş!

Hürriyet Mahallesi - Bahtiyar Sokak No:** Daha önce yolda çift park yapılıyordu ve bina sakinleri oraya demir koymuşlardı, araç park etmemesi için. Bodrum katındaki camın önünün kapanmaması için de bir demir takılıp çıkartılabilen anahtarı olan bir demir konulmuştu ancak şimdi yasak olduğu için kald...

3 hafta önce

Bahçelievler Belediyesi Hizmet Sıfır. Yemek Yemeye Girip Ac Dönülen Tek Yer. Kalite De Sıfır

Servis sıfır. Hizmet sıfır. Çalışanlar ilgisiz. İçeri listeyle adam alıyorlar ama içeride hizmet yok. Sipariş veriyorsun siparişin için 1 saat bekliyorsun 1 saat sonra ocak bozuk diyorlar. İçecek istiyorsun içeceği dolaptan alıp gelmeleri abartısız yarım saat. Çalışanların değerlendirilmesini istiyo...

Bahçelievler Belediyesi SMS Rahatsız Lığı

Bahcelievler. Belediyesinden. Tarafınızca sürekli belirli belirsizce SMS geliyor aramama rağmen sorun düzelmedi tarafınızca bana bahcelievler belediyesinden hiçbir şekilde bildirim almak istemiyorum rahatsız oluyorum gecenin bir saatinde bile geliyor.

Bahçelievler Belediyesi Kuleli Sosyal Tesisi Şikayeti

Bahçelievler Kuleli sosyal tesisinde anlayışsız garsonlar ve umursamaz hareketler ile karşılaştım. Bu deneyim gerçekten kötüydü ve bir daha asla gitmeyi düşünmüyorum.

Bahçelievler Belediyesi Kuleli Sosyal Tesisi

Bahçelievler Kuleli Sosyal Tesislerinde ilk kez gittim ve garsonların duyarsızlığı, umursamaz tavırları çok rahatsız ediciydi. Beklediğimiz ilgi ve alakayı göremedik. Lütfen bu konuda uyarıda bulunun çalışan arkadaşlara.

• profile
1 Destekçi
Nur
1 ay önce

Bahçelievler Belediyesi Trafik Işıkları Ve Yaya Geçidi Talebi

İstanbul Bahçelievler Kocasinan semtinde 4 yol birleşiminde bir tane bile trafik lambası yok. Caddeler oldukça işlek ve yakın çevrede okul var. Karşıdan karşıya geçmek, özellikle akşam saatlerinde oldukça tehlikeli. Eski Edirne yolu Caddesi, Kocasinan Yenibosna yolu Caddesi, Güneşli Caddesi ve Taşov...

09 Mayıs

Bahçelievler Belediyesi Sosyal Yardım Uzun Sürmesi

Defalarca bu konuda sizi arayıp utana utana derdimi açmama rağmen hala yardım başvurumda ilerleme yok. Gerçekten bebeğimle zor durumdayım ve boşanma aşamasındayım bebeğim zayıf doktorun dediği yiyecekleri alamıyorum. Evimde eşya eksik bu zor durumda aylarca bekletiyorsunuz yazık günah ya

Bahçelievler Belediyesi Mangal Yapmak İstiyoruz

Yenibosna merkez mahallesinde bulunan mangal alanları kapalı. Ailemizle gidip yakın bir yerimiz yok. Bu konuyla ilgili gereğinin yapılmasını, mangal alanlarının yeniden açılmasını istiyoruz. Bu konuda belediyemizin yardımcı olacağını düşünüyoruz.

Bahçelievler Belediyesi Bahçelievler Kampüs Harçlığı Sorunu

İstanbul Bahçelievler Mart ayı kampüs harçlığım defalarca müşteri hizmetleriyle konuşup şikayet oluşturmama rağmen yatmadı. Gelen mesaja göre başka birinin hesabına yatırılmış, tekrar şikayet oluşturmama rağmen bu sefer de hiç dönüş alamadım. Ya Vaadinizi yerine getirmenizi ya da vaat vermemenizi is...

Betül Şikayetini Yayından Kaldırdı

Marka Profili

Bahçelievler Belediyesi bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
Bahçelievler Belediyesi henüz marka profili oluşturmadığı için Şikayetvar üzerinden şikayet cevaplamıyor ve buradaki müşterileriyle iletişime geçmiyor. Her firma Şikayetvar'da marka profili oluşturabilir.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Marka Karnesini Gör

Marka Profili

Bahçelievler Belediyesi bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Marka Karnesini Gör

Sıkça Sorulan Sorular

Bahçelievler Belediyesi telefon numarası nedir?
Bahçelievler Belediyesi Çağrı Merkezi numarası: 444 0 311
Bahçelievler Belediyesi borç sorgulama nasıl yapılır?
Borç sorgulama işlemlerinizi belediyeye gitmeden, online olarak yapabilirsiniz. Bahçelievler Belediyesi e – belediye sayfasına giderek “Borç Sorgulama” alanına tıklayıp işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
Bahçelievler Belediyesi imar durumu sorgulama nasıl yapılır?
Bahçelievler Belediyesi’nin web sitesine giderek “Online İşlemler” kategorisine ulaşın. Karşınıza çıkan menüde “İmar Durumu Sorgulama”ya tıklayın. Mahalle, sokak, kapı no, ada/ parsel bilgilerini girerek işlemlerinizi yapabilirsiniz.
Farklı bir sorum var.
Bahçelievler Belediyesi ile ilgili tüm soru ve sorunlarınızı paylaşmak için lütfen buraya tıklayın.

Bahçelievler Belediyesi

Bahçelievler Belediyesi, dünyanın en önemli metropollerinden İstanbul’un Bahçelievler ilçesinde belediyecilik faaliyetlerini yürütür. Şehrin popüler ve eskiden bu yana yerleşim yerlerinden biri olan Bahçelievler, belediyenin çalışmalarıyla çok daha yaşanılır ve mutlu bir semt haline getirilmekte. Bahçelievler Belediyesi’nin yönetim şeması; başkan, başkan yardımcıları, belediye meclisi, belediye encümeni gibi bölümlerden oluşur. Dijitalleşmeden büyük oranda faydalanan Bahçelievler Belediyesi e belediye hizmetleriyle pek çok işleminizi online olarak da yapabilmenizi sağlar. Ayrıca, App Store ve Google Play’den belediyeye ait mobil uygulamayı da indirebilirsiniz. Böylece önemli pek çok işleminizi telefondan kısa sürede yapabilmenizi sağlayan Bahçelievler Belediyesi, dijital dönüşümden ileri düzeyde faydalanır. Tamamlanan, devam eden ve planlanan projeler, sunulan hizmetlerin artmasına yönelik mühim çalışmaları kapsar. Sunduğu birbirinden farklı hizmetleriyle Bahçelievler Belediyesi, dünden bugüne faaliyet alanlarını genişletmeyi sürdürmekte. Daha detaylı bilgi için belediyenin web sitesini ziyaret edebilir, semt sakinlerinin yorumlarına sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Bahçelievler Belediyesi Faaliyetleri Nelerdir?

Bahçelievler Belediyesi farklı pek çok alanda faaliyet yürütür. Böylelikle, semtin daha yaşanılır, güvenli, mutlu ve yeşille buluşmuş bir bölge olması amaçlanır. Bu noktada pek çok müdürlük aracılığıyla sunulan hizmetler bulunur. Örneğin, belediyenin Mali Hizmetler Müdürlüğü kişi ya da kurum kayıt işlemlerinin, emlak ve çevre temizlik beyanının yapıldığı müdürlük. Sunulan en önemli hizmetlerden biri de e belediyecilik. Bahçelievler Belediyesi borç sorgulama, tahsilat bilgileri gibi önemli konularda online işlem yapabilmenizi sağlar. Ayrıca e belediye hizmetini kullanarak iş başvurularını takip edebilir, nöbetçi eczaneleri öğrenebilir, hızlı ödeme sisteminden yararlanabilirsiniz. Eğitim ve kültür sanata da önem veren Bahçelievler Belediyesi; Altın Yıldız Bilgi Evi, Cumhuriyet Kütüphanesi, Akif Emre Kültür Merkezi Kütüphanesi gibi mekanlara sahip. Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksi de oldukça büyük bir alanda olup otoparklı, 380 kişilik tribün kapasiteli, yarı olimpik yüzme havuzlu, bilardolu, saunalı bir yapıya sahip. İlçe sakinlerinin daha sağlıklı bir yaşam sürmelerini amaç edinen Bahçelievler Belediyesi bu noktada; aile sağlığı merkezlerine sahip. Ayrıca 112 Acil Servis ve Alkol Muayene İstasyonu, Adli Tıp Bekleme Salonu, Bahçelievler Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Kamu Sağlığı Merkezi de diğer sağlık merkezleri olarak öne çıkar. Olası afet senaryolarına karşı da güçlü önlemler alan belediye, acil toplanma alanlarıyla üzerine düşeni yapmakta.

Bahçelievler Belediyesi İletişim

Bahçelievler Belediyesi telefon numaraları; müdürlüklere, taleplere göre farklı kanallara sahip. 444 0 311 Çağrı Merkezi, belediyeyle irtibata geçmek isteyenlerin sık kullanıldığı bir numara. Bu numara aracılığıyla, müdürlüklere de bağlanabilirsiniz. Böylece çağrı merkezini Bahçelievler Belediyesi şikayet telefonu işleviyle de kullanabilirsiniz. Açık adresi Barbaros Cd. No:9 / Şirinevler Mh. / Bahçelievler/ İSTANBUL olan belediye sosyal medya hesaplarında da aktif. Acil durum telefonlarına da belediyenin web sitesindeki “Bize Ulaşın” bölümünden ulaşabilir; hastaneler, sağlık ocakları ve polikliniklerle hızlıca irtibata geçebilirsiniz. Dilerseniz, Bahçelievler Belediyesi şikayet ve yorum sayfamızdaki geri bildirimleri de inceleyebilirsiniz. Çöp toplama hizmetlerinden ulaşıma, yol çalışmalarından sokak hayatına kadar aklınıza gelebilecek pek çok konuda ilçe sakinlerinin yorumları sayfamızda bulunmakta. Arzu ederseniz siz de tüm görüş, talep ve önerilerinizi burada paylaşabilirsiniz. Böylece değerlendirmelerinizi hem ilçe sakinlerinin hem de belediyenin görmesini sağlayabilirsiniz.