Melik sonuçtan hiç memnun değil

Mobil Bankacılık Erişim Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Engeli

31 Aralık 2024 11:12

Sim kartımı değiştirdiğim için mobil bankacılık hesabıma giriş yapamadım. Eskiden girip kart blokesini kaldırabiliyordum. İnternet bankacılığını denedim, orada da giriş yapamadım. VakıfBank müşteri hizmetlerini aradım. Telesekreter çıkıyor. Yapmak istediğiniz işlemi soruyor, mobil bankacılık hesabıma giriş yapamıyorum diyorsunuz ve sizden dijital şifre ya da kart şifrenizi girmenizi istiyor. Giriyorsunuz, cep imza için mobil bankacılık hesabına girmeniz gerekmektedir diyor. Zaten sorunum bu. Nasıl cep imza onayı verebilirim? Mobil bankacılık hizmetini kullanamıyorum ki. Bana bunu açıklayın. Müşteri hizmetlerine bağlanmak istiyorum seçeneğini de kabul etmiyor, direkt bağlanmak için. Resmen kelime oyunu yaptım ki müşteri hizmetlerine yönlendireyim. Sonunda bu güvenlik tedbirini aşmayı başardım. Bu arada 15 dakikamı aldı. Bunu yapmam neyle karşılaştım? Yoğunluktan tahmini hizmet süresi 21 dakika, inat ettim bekleyeceğim, 14 dakika sonra hattan düşürüldüm. Resmen suratıma kapattılar. Gerçekten zamanımı aldı ve sorunum çözülmedi.

31 Aralık 2024 11:12 (Şikayetten 1 dakika sonra)
Melik
Melik
31 Aralık 2024 12:08

Sayın VakıfBank yetkilisi, mobil bankacılık ve internet bankacılığı hizmetlerinizi kullanamıyorum ki oradan ulaşabileyim. Müşteri hizmetlerine 40 küsur dakika bağlanamadım hizmet süreciniz berbat. Bir devlet bankasının bu kadar yetersiz kalması çok aciz bir durum. Yazık gerçekten yazık yıllardır kullandığım bankaydı. Sunduğu hizmetler müşteri memnuniyeti ve daha bir çok avantajı ile Enpara yı tercih ediyorum artık. Gönül isterdi ki en avantajlı olan banka devlet bankası olsun.

Mehtap sonuçtan hiç memnun değil

21 Aralık 2023 00:56

VakıfBank Mobil Bankacılık Erişim Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri