Osman sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Hattım Yurt Dışında Aktif Görünse De SMS Veya Aramalara Kapalı

22 Kasım 2024 19:08
Osman
Osman
22 Kasım 2024 17:43

2 yıldır Güney Afrika Cumhuriyeti'nde yaşıyorum. Yıllardır kullandığım Turkcell hattımı da aynı süre içinde kullanıyorum fakat birkaç gündür telefonumda hat, şebeke aktif ve açık olmasına rağmen ne arama ne de SMS özellikleri çalışıyor. Banka uygulamalarına giriş yapabilmem için SMS almam şart fakat SMS gelmiyor telefonuma. Tekrarlıyorum, müşteri hizmetleri ile eş zamanlı ayarlara da bakıp teyit ettim, her şey açık ve aktif ve yolunda görünse de değil. Sim kartımı 2 farklı cihazda da denedim yine aynı, sonuç değişmedi. Turkcell beni aradığını fakat ulaşamadığını söylüyor, bu büyük bir yalan çünkü telefonumu 1 dakika bile yanımdan ayırmadım, zaten gelen veya giden bir arama da yok. Turkcell yardım etmediği gibi üstelik problem ile ilgilendiklerine dair yalan bilgi de paylaşıyor. Ben vize yenileme başvurumu yeni yaptığım için ülke dışına da çıkamıyorum, elim kolum tamamen bağlı. Burada hesaplarıma erişim sağlayamıyorum, bu sebeple de parasızım ve tekrar ediyorum yurt dışındayım, çıkıp bir Turkcell şubesine gidemiyorum. Bu problemin nedeni bile belli değil, bana bunun açıklamasını bile yapamıyor Turkcell. Müşterisine zerre kadar yardımcı olmayan bir şirketin ürününü maalesef yaklaşık 20 yıldır kullanıyorum.

22 Kasım 2024 19:09 (Şikayetten 1 dakika sonra)

23 Kasım 2024 08:40

Değerli Müşterimiz, Müşteri hizmetlerimize yaptığınız başvurunuzu inceliyoruz, sonuçlandığında bilgi vereceğiz. Ürün ve servislerimiz ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her konuda Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

Sürekli Çekim Sorunu Ve Ücretli Çözüm Teklifi Üzerine Şikayet

Haktan
05 Mayıs 01:13
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Bitlis Tatvan Karataş Mahallesinde Şebeke Ve Internet Sorunları Çözülmedi

04 Mayıs 16:04
Bitlis Tatvan Karataş Mahallesinde Şebeke Ve Internet Sorunları Çözülmedi

Numara Taşıma Sonrası Vodafone Aramaları Gelmiyor Ve İki Aylık Çözülmemiş Sorun

23 Ocak 21:36
numara-tasima-sonrasi-vodafone-aramalari-gelmiyor-ve-iki-aylik-cozulmemis-sorun-1.jpg
Aylin sonuçtan hiç memnun değil

Hat Taşıma Sonrası Şebeke Sorunu Ve Mağduriyet

13 Kasım 2025 02:13