Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Aktivasyon Bekleyişi: Yedek SIM Kart Hüsranı

18 Mart 2024 21:13

Yedek SIM kart talebinde bulundum ve elime ulaştı. Ancak kartı taktığımda, öğlen 12'den beri hattın aktif olmadığını fark ettim. Durumu araştırdığımda, gönderilen kartın barkod numarasının sistemdekiyle uyuşmadığını öğrendim. Sorunun iki saat içinde çözüleceği söylendi; ancak saat 20:45 oldu ve hâlâ bir çözüm sağlanmadı. Eski hattımı güvenerek imha ettiğim için şu an ailem, arkadaşlarım ve iş yerinden insanlar bana ulaşamıyor. Turkcell'in hizmet kalitesinden memnun değilim. Müşteri temsilcileri sürekli aciliyetten bahsediyorlar, fakat bu aciliyetin bir sonucu olmuyor. Aldıkları ücreti hak etmediklerini ve insanları gereksiz yere mağdur ettiklerini düşünüyorum. Şikayetimi CİMER'e de ileteceğim ve yaşanan bu olumsuz deneyimin telafi edilmesini bekliyorum. Ayrıca bugünkü hizmetin faturalandırılmasını kabul etmiyorum. SIM kart alırken veya taşırken dikkatli olunması gerektiğini düşünüyorum.

18 Mart 2024 21:15 (Şikayetten 1 dakika sonra)

18 Mart 2024 21:54

Sizin en kısa süren bile fiyasko. Bence müşteri temsilcileriniz iş bilmiyor. Ayrıca yanlış kartı kargoya teslim etmek neden? Bence bu da iş dikkatsizliği. Tecrübe kazandıramıyorsunuz yetiştirilmek üzere aldığınız personellere. Turkcell firmasına yakışmayan hareketler bunlar.

18 Mart 2024 21:55

Ayrıca kesinlikle bu hat bugün açılmazsa yarın aboneliği bedelsiz şekilde iptal edeceğim. Bedel istemeye kalkarsanız cayma vs, o zaman konu mahkemeye kadar gider. Çünkü bugün benimle iletişim kimse kuramadığı gibi işlerim de aksadı. Bütün sorumlu Turkcell

20 Mart 2024 10:17

Değerli Müşterimiz, Müşteri hizmetlerimize yaptığınız başvurunuz inceleme aşamasındadır, sonuçlandığında size bilgi verilecektir. Ürün ve servislerimiz ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her konuda Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

20 Mart 2024 11:24

Dalga mı geçiyorsunuz siz ya. Hangi aklından zoru olan sizi bekler. Tabii ki 24 saat sürecini doldurdunuz iptal ettim. Sizin saçma sapan çalışma şekliniz ile uğraşamam

Abdullah
17 Mayıs 2024 16:50
Erkan sonuçtan hiç memnun değil

22 Aralık 2024 14:58
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

26 Temmuz 2025 16:19
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Muhammet
22 Şubat 2024 03:59
Erkin sonuçtan hiç memnun değil

29 Nisan 2024 15:51

Turkcell Kategorileri