Vodafone Akıllı Asim Paketimi İptal Etmek İstiyorum

Vodafone Akıllı Asim Paketimi İptal Etmek İstiyorum

Akıllı internet asim paketimi iptal etmek istiyorum ama bir turlu edemiyorum. Bunun yüzünden faturam çok fazla gelecek ve bunun olmasını istemiyorum 1gb için 100 TL daha ödemek aşırı saçma geliyor internetim bittiğinde direkt olarak asim paketlerine geçti ve para ödemeye başladım. Faturamda bunun gözükmesini istemiyorum acilen para iadesi yapılıp iptal edilebilir mi?

19 Temmuz 2024 01:15 (Şikayetten 48 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak takip sürecimiz başlatılmıştır. En kısa sürede sizinle irtibata geçilecektir. Vodafone ürünlerimizle ilgili tüm talepleriniz için size yardımcı olmaktan mutluluk duyar, Vodafone’a göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz Vodafone Müşteri Hizmetleri

19 Temmuz 2024 10:34

Degerli musterimiz, ilettiginiz sikayetinizin sonucu hakkinda bilgilendirmek icin sizi Vodafone Cozum Merkezinden aradik ancak ulasamadik. Gun icinde tekrar arama yapilacaktir. Cozum saglayabilmemiz icin aramayi cevaplamanizi rica ederiz.

19 Temmuz 2024 11:41

19 Temmuz 2024 17:42

Iletmis oldugunuz sikayetiniz icin sizi Vodafone Cozum Merkezinden aradik, ancak ulasamadik. Ihtiyacimiz olan ek bilgileri tamamlayamadigimiz icin, probleminize cozum sunamiyoruz. Sikayetiniz devam ediyorsa, dijital asistaniniz TOBI uzerinden veya Vodafone Musteri Hizmetleri’ni arayarak bize ulasabilirsiniz.

Vodafone Akıllı İnternet Aşım Paketi İadesi

"Teşekkür"

Vodafone Akıllı İnternet Aşım Paketi Hakkında

"İlgi ve alakaları için teşekkür ederim. Çözüme ulaştım."

İstenmeyen İnternet Aşım Paketi Sorunu

Akıllı internet aşım paketini iptal etmek istiyorum edemiyorum. İnternet aşım paketi istemiyorum böyle giderse başka bir...

Akıllı İnternet Aşım Paketi İptal Sorunu Vodafone

"Hemen dönüş yapıldı çok teşekkür ederim Müşterilerin memnuniyeti göz önünde bulundurmaları çok güzel bence"

Vodafone İnternet Aşım Otomatik İnternet Yükleme

Akıllı internet aşım paketini iptal etmek istiyorum bir türlü iptal edemiyorum. İnternet aşım paketi istemiyorum böyle g...

Tümünü Gör
Vodafone'nin Haksız Yere Aşım Ücreti Uygulaması!

Vodafone'ninHaksız Yere Aşım Ücreti Uygulaması!

Gülce
Vodafone Gece Kullanmadığım İnternet İle Aşım Uyarısı Gerçekleştirdi!

Vodafone GeceKullanmadığım İnternet İle Aşım Uyarısı Gerçekleştirdi!

Merve
Vodafone Mobil Verim Kapalı Olmasına Rağmen Aşım Paketi Kesildi!

Vodafone MobilVerim Kapalı Olmasına Rağmen Aşım Paketi Kesildi!

Damperli
Vodafone Aşım Paketi Onaysız Bir Şekilde Direk Yükleniyor!

Vodafone AşımPaketi Onaysız Bir Şekilde Direk Yükleniyor!

Yeliz
Vodafone Ekstra Ödeme Aldı