15 Ekim 2024 11:36699

Vivense den çocuk halısı beğendim ve sipariş verdim. Ürün ebatına uygun olmayan şekilde geldi. Bunun üzerine arayıp iade ile uğraşmayacağımı halıyı beğendiğimizi yalnız iki yıl garanti yazmasına rağmen garanti belgesi gelmediğini söyledim. Bu kapsamda iki ayrı kayıt oluşturdum. Müşteri hizmetleri de bana siz alışverişi bizden yapıyorsunuz. Firma ile muhatap olmayacaksınız faturanız garanti belgesi yerine geçer dedi.

Konu burada bizim için kapandı. 30 derecede makine de yıkanabilir leke tutmaz özellikli denildi ki buna dair yazışmalar ve ürün açıklamaları da mevcut. Gel zaman git zaman neredeyse 1 yıl sonra yaz/kış sezonu öncesi halıyı daha önce belirtildiği gibi yıkadık. Beyaz halı mavi gri bir renk aldı. Desenlerin yarısı silindi ve halı sanki halı ve halı örtüsü gibi iki katmana ayrıldı.

Mahvoldu. Hemen Vivense'yi aradık aldığımız yanıt firma kapandı size yardımcı olamıyoruz. Diyorum ki siz bana böyle dediniz efendim müşteri hizmetleri yanlış söylemiş olabilir. O zaman halıyı ben niye sizden aldım aynı satıcı Trendyol ve Hepsiburada üzerinden de satış yapıyordu Vivense'ye güvendiğim için aldım. Kaldı ki istediğim ölçüde gelmediği ve kapı önüne bırakılıp gidildiği halde bunu arayıp söyledim kayıt açtırdım ancak iade etmedim.

Şimdi başka halı alacağım derken bir de evdeki halının derdi çıktı ve firma vurdumduymaz bir hal alıyor. İadeye gerek duymamıştım kargocu çağır yok kargoya ver onca iş diye ancak müşteri hizmetlerine ulaşamıyorsun mail at form doldur doldurup gönderiyorsunuz yanıt bir şey yapamayız bu son mesajınız ve tarzınız son oldu. Tüketici Hakları'na da vereceğim bulabildiğim tüm mecralara da vereceğim. Ekte halının orijinal ve yeni halini görebilirsiniz. Vivense pişmanlıktır.

1 Destek
16 Ekim 2024 11:41 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba, Öncelikle yaşanılan olumsuz deneyim adına çok üzgün olduğumuzu bildirmek isteriz. Konuyla alakalı görüşme sağlayarak sizlere bilgi vereceğiz. Sorunun çözümü için gerekenin yapılacağından emin olabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi

Betül
17 Ekim 2024 10:29

Buraya ilgileniyoruz ayağına hazır mesaj atıp aramamak iletişime geçmemekte yeni Moda sanırım

Betül
20 Ekim 2024 11:54

İletişime geçilmedi pazartesi heyet başvurusunu gerçekleştireceğim

Makinede Yıkanabilir Denilen Halı Yıkama Sonrası Zarar Gördü Garanti Çözümü Sunulmuyor

18 Ekim 2025 15:251.327

Vivense Samsun mağazasından iki adet Tappeto Rex Dekoratif Post Halı satın aldık. Ürünü mağazadan sipariş verirken özell...

7 Ocak 2025 12:12322

Vivense'den 2 sene önce bir halı aldım ürün yıkamada problem çıkardı. Arka rengi öne vurdu, garantim devam ettiği için i...

8 Ocak 2025 11:57367

Vivense'den aynı model ve boyutta iki halı sipariş ettim. Halıların biri açık renk ve diğerine göre yaklaşık 10 cm kısa ...

24 Haziran 2024 12:11338

26.03.2024 tarihinde Vivense internet sitesinden almış olduğum bir ürünü hala iade edemedim. Zaten telefonla ulaşmak müm...

Vivense'de İade Kabusu: Müşteri Hizmetleri Çıkmazı

11 Kasım 2024 20:12255

"Şikayetimin çözümüne Vivense'nin hiçbir kademesindeki görevli destek olmadı. Onlar müşterilerini üzmeye kararlılar. Mahkeme kararı olmasa maalesef bir sonuç alamazdım. Tüketici Mahkemesi'ne teşekkür ederim. Tüm aramalarıma ve girişimlerime karşı kayıtsız kalan Vivense yetkililerine hakkımı helal etmiyorum. Aracılık eden Şikayetvar sitesine de teşekkür ederim."

Vivense Havlu İnceliğinde Halı!

Vivense Havluİnceliğinde Halı!

Emine