Betül sonuçtan hiç memnun değil

15 Ekim 2024 11:36

Vivense den çocuk halısı beğendim ve sipariş verdim. Ürün ebatına uygun olmayan şekilde geldi. Bunun üzerine arayıp iade ile uğraşmayacağımı halıyı beğendiğimizi yalnız iki yıl garanti yazmasına rağmen garanti belgesi gelmediğini söyledim. Bu kapsamda iki ayrı kayıt oluşturdum. Müşteri hizmetleri de bana siz alışverişi bizden yapıyorsunuz. Firma ile muhatap olmayacaksınız faturanız garanti belgesi yerine geçer dedi.

Konu burada bizim için kapandı. 30 derecede makine de yıkanabilir leke tutmaz özellikli denildi ki buna dair yazışmalar ve ürün açıklamaları da mevcut. Gel zaman git zaman neredeyse 1 yıl sonra yaz/kış sezonu öncesi halıyı daha önce belirtildiği gibi yıkadık. Beyaz halı mavi gri bir renk aldı. Desenlerin yarısı silindi ve halı sanki halı ve halı örtüsü gibi iki katmana ayrıldı.

Mahvoldu. Hemen Vivense'yi aradık aldığımız yanıt firma kapandı size yardımcı olamıyoruz. Diyorum ki siz bana böyle dediniz efendim müşteri hizmetleri yanlış söylemiş olabilir. O zaman halıyı ben niye sizden aldım aynı satıcı Trendyol ve Hepsiburada üzerinden de satış yapıyordu Vivense'ye güvendiğim için aldım. Kaldı ki istediğim ölçüde gelmediği ve kapı önüne bırakılıp gidildiği halde bunu arayıp söyledim kayıt açtırdım ancak iade etmedim.

Şimdi başka halı alacağım derken bir de evdeki halının derdi çıktı ve firma vurdumduymaz bir hal alıyor. İadeye gerek duymamıştım kargocu çağır yok kargoya ver onca iş diye ancak müşteri hizmetlerine ulaşamıyorsun mail at form doldur doldurup gönderiyorsunuz yanıt bir şey yapamayız bu son mesajınız ve tarzınız son oldu. Tüketici Hakları'na da vereceğim bulabildiğim tüm mecralara da vereceğim. Ekte halının orijinal ve yeni halini görebilirsiniz. Vivense pişmanlıktır.

16 Ekim 2024 11:41 (Şikayetten 1 gün sonra)
17 Ekim 2024 10:29

Buraya ilgileniyoruz ayağına hazır mesaj atıp aramamak iletişime geçmemekte yeni Moda sanırım

20 Ekim 2024 11:54

İletişime geçilmedi pazartesi heyet başvurusunu gerçekleştireceğim

Benan sonuçtan hiç memnun değil

Makinede Yıkanabilir Denilen Halı Yıkama Sonrası Zarar Gördü Garanti Çözümü Sunulmuyor

Benan
18 Ekim 15:25

Büşra
07 Ocak 12:12
Vivense Halı İade Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri
Vivense Halı İade Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri
Alper sonuçtan hiç memnun değil

Alper

vivenseden-alisveris-yapmak-pismanliktir-3.pdf
Peyami sonuçtan memnun

Peyami
11 Kasım 2024 20:12
"Şikayetimin çözümüne Vivense'nin hiçbir kademesindeki görevli destek olmadı. Onlar müşterilerini üzmeye kararlılar. Mahkeme kararı olmasa maalesef bir sonuç alamazdım. Tüketici Mahkemesi'ne teşekkür ederim. Tüm aramalarıma ve girişimlerime karşı kayıtsız kalan Vivense yetkililerine hakkımı helal etmiyorum. Aracılık eden Şikayetvar sitesine de teşekkür ederim."
Vivense Kategorileri