Murat sonuçtan hiç memnun değil

VakıfBank Maaşımın Tamamını Çekti, Mağdur Oldum!

16 Kasım 2024 14:00

VakıfBank maas müşterisiyim. Daha öncesinde çekmiş olduğum kredileri dolandırıldığımdan dolayı ödeyemedim 12 ay yapılandırma yaptım. Maas günü geldiğinde VakıfBank maaşımın tamamını çekerek beni beş parasız bırakmıştır. Durumu müşteri hizmetlerine anlattım. Müşteri hizmetleri beni şubeye yönlendirdi. VakıfBank Sincan şubesine gittim durumu anlattım. Yardımcı olmaya çalıştı ancak bu durumun maas şubem olan Kızılay şubesi ile halledilebileceğini söyledi. Şubeden çıkar. Çıkmaz Kızılay şubesine gittim durumu anlattım. Müşteri temsilcisi elinden geleni yapmaya çalıştı. Bolge Müdürlüğüne durumu nasıl düzeltilebileceğini yazdı. Ancak bolge müdürlüğündeki şahıs maaşın tamamının çekileceğini. Çekme işlemi iptal edilmeye çalışılsa dahi izin vermeyeceklerini söyledi. Simdi soruyorum VakıfBank yetkililerine maaşımın tamamını otomatik olarak çekmek ne kadar ahlaki ne kadar yasal. Cebimde tek kuruş param olmadığı için telefonumu satmak zorunda kaldım. Şu anda islerimi yapabilmem ve insanlarla iletisim kurabilmek için herhangi bir cep telefonum yok. Şu anda bu şikayeti bile kurumum vermiş olduğu üzerime zimmetli tabletten yazıyorum. İnsanları mağdur edip intihara sürüklemeyin lütfen. Maaşın tamamını çekmek de nedir? Hiç olmazsa geçimimizi sağlayabilecek kadar para bırakılması gerekirdi hesapta. Lütfen bu durumu bir önce düzeltin. Maaşımın bir kısmini geri iade edin.

16 Kasım 2024 14:00 (Şikayetten 1 dakika sonra)
16 Kasım 2024 14:05

Telefonla müşteri temsilciniz ile görüştüm. Şubeniz ile görüştüm. Hiçbir çözüm üretilmedi. Yapabilecek bir şey yok deyip beni geri gönderdiler. Şu anda sizin iletisim kurabileceğim bir telefonum bile yok. Lütfen mağduriyetimi giderin.

18 Kasım 2024 10:35

Mağduriyetim hala çözüme ulaşmış değil. Beni beş parasız telefonsuz ortada bıraktınız. Lütfen mağduriyetimi giderin.

19 Kasım 2024 10:53

Kaç gün geçmesine rağmen mağduriyetimin giderilmesi ile alakalı herhangi bir işlem yapılmamıştır. Bugün mağduriyetim ile alakalı şikayetim BDDK ya da yapılmıştır.

26 Kasım 2024 16:28

Aradan 10 gün geçmesine rağmen VakıfBank yetkililerinden herhangi bir dönüş yapılmamıştır. Sorunun çözümüne yönelik herhangi bir işlem yapılmamıştır.

Aynı durum benimde başıma geldi herhangi bir çözüme ulaşabildiniz gerçekten zor duruma düştük borcu olan birtek biz mi varız tüm gelen maaşa el koymak nedir nasıl geçineceğiz nasıl yaşayacağız düşünen yok

Sahin sonuçtan hiç memnun değil

VakıfBank'tan Maaş Hesabına Erişim Sorunu Ve Yetersiz Destek

07 Mart 2025 15:41
İshak sonuçtan hiç memnun değil

05 Aralık 2024 23:27

VakıfBank Kategorileri