Elif sonuçtan hiç memnun değil

VakıfBank Hesaplarım Hakkında Eşime Bilgi Verilmesi

16 Temmuz 2024 15:45

Merhabalar, ben 10 yıldır VakıfBank müşterisiyim. Gecikmede olan ürünümden dolayı hakkımda haciz işlemi başlatılmış bulunmaktadır. Ürün sadece 3500 TL'lik komik bir tutar. Biz eşimle boşanma aşamasındayız ve benim bir kız evladım var. Siz bu mesajı eşime nasıl gönderirsiniz? Hesap gizliliği yok mu? Bu mesaj yüzünden eşimle aile kurumumuz ciddi anlamda sarsıldı. 02629880300 telefon numarasını arayıp, eşime nasıl mesaj gider diye şikayette bulundum. Avukat hanım telefonu yüzüme kapattı. Ses kayıtlarının dinlenmesini talep ediyorum. Akabinde, benim hiçbir şekilde bilgimin olmadığı, aranmadığım tekrar bir haciz işlemi başlatılmış ve tekrar eşime mesaj gitmiştir. 7,624 TL benim bilgimin olmadığı bir ürün. Aradığımda yoğunuz denildi bana ama akabinde eşim aradı, ona gereken bilgiyi verdiler. Hiç mi müşteri mahremiyeti yok sizin bankada? Hem bankanızdan hem de Emir Özboğan adına şikayet oluşturmak istiyorum. Bu konuda her türlü hakkımı arayacağımı bildirmek istiyorum.

16 Temmuz 2024 15:46 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Mustafa sonuçtan çok memnun

Onaysız Gönderilen Kredi Kartlarından Ve Tekrarlayan Sorundan Şikayetçiyim

20 Ağustos 2025 20:34

VakıfBank'tan Ailemi Rahatsız Eden Yasal Olmayan Uygulamalar

14 Kasım 2024 15:13
Ozan sonuçtan hiç memnun değil

VakıfBank Avukatlarının Kişisel Verilerimi Ailemle Paylaşıp Baskı Kurması Ve Borç Tutarının Artırılması

27 Temmuz 2025 18:22

VakıfBank Kategorileri