Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

VakıfBank Altın Çağı Hesabımda İşlem Hatası Telafisi İstiyorum

VakıfBank Altın Çağı Hesabımda İşlem Hatası Telafisi İstiyorum
22 Şubat 2024 12:50

Altın çağı hesabımda bulunan 86 gram altını (179.000 TL) acil ihtiyaçtan dolayı satmak istedim. Fakat o anki yoğunluk ve benzeri nedenlerden dolayı dikkatim dağılmış ve yanlışlıkla satış yerine alış miktarı olarak gram miktarını yazmışım. Böylece tekrar 179.000 TL'lik alış yapmışım. Hemen aynı dakika içinde durumu fark ettim ve toplamda elimdeki 175 gram altını sattım. Ancak alış ve satış arasındaki haksız ve abartılı makas nedeniyle yaklaşık 5 bin lira zarar ettim. Ben bu parayı kullanmadım. İnsanlık hali, yanlışlıkla alınır ve satılır; aynı dakika içinde gerçekleşen bir işlem bu. Ortada canlı bir ürün de yok, her şey sanal ve sadece bir işlem yapıldı. Vakıfbank yönetiminin şu anda sorunumu çözmesini ve bu tür işlemlerde yatırımcıyı koruyarak işlem hatalarının önlenmesi adına çalışma yapmasını talep ediyorum. Alış ve satışın programda aynı noktada olması insanın hata yapma olasılığını çok artırıyor. Zararımın karşılanmasını istiyorum. Aksi takdirde mahkemeye başvuracağımı bildiririm. Bankayı zarara uğratmadım; bu olay sadece 15-20 saniye sürdü.

22 Şubat 2024 12:51 (Şikayetten 1 dakika sonra)
Yusuf
Yusuf
23 Şubat 2024 18:29

Aradım bana bu işleme ait komisyon olduğunu ve komisyon ücreti olarak kesildiğini söylediler bende kendilerine bunu bildiğimi fakat benim itirazım verdiğim komisyona değil ortada yapılan yanlış bir işlem var işlemin iptali olduğunu söyledim yardımcı olmadılar bize yazın kısmında da bu konuyu tam olarak ileteceğim bir nokta yok yani benim hesabımda 1 milyon tl olsa 100 bin liralık altın alacakken yanlışlıkla bir sıfır fazla atıp yanlış işlem yapabilirim bu işlemi 10 saniye içinde iptal ediyorum kayıtlı sizi zarara uğratmadım burda siz mağdur olmadınız müşterilerinizi korumak zorundasınız o uygulamada altın alım işlemleri aynı adımda yapılıyor bu tarz şeyler yaşanabilir yaşadığında çözüm üretmek zorundasınız

Emre sonuçtan hiç memnun değil

VakıfBank Altın Çağ Fark Yüksek

27 Mart 2024 01:34
İhsan sonuçtan hiç memnun değil

03 Ocak 2024 20:22
Mert sonuçtan hiç memnun değil

VakıfBank Yanlış Altın Alım Satım İşlemi

05 Eylül 2024 16:50
Ulaş sonuçtan hiç memnun değil

VakıfBank Mesai Saati Dışı Altın Alım Sorunu

31 Mayıs 2024 23:27