18 Ağustos 2023 18:04

Turkcell faturasız hat sahibi olarak uygulama üzerinden yurt dışı paketi satın alarak Türkiye'deki tarifemi kullanmak istedim. Uygulamada. 500 TL yükleme yaptıktan sonra uygulama üzerinden yurt dışı paketlerine girdim ve ilk başta bulunan 'Tarifen yurt dışında geçerli avantaj' paketini satın almak istedim, paketin özelliklerine baktığımda 'Paketinizin özelliği otomatik olarak yurt dışında da geçerli' ibaresini gördüm (günlük 180 TL) bende kullanmaya başladım fakat çok kısa süre sonra internetim kesildi, fark ettim ki paket aktif değil ve içerideki 500 TL internet kullanımından dolayı bitmiş. O esnada Makedonya aracımla giriş yaptım, oteli bulabilmek için navigasyon ihtiyacım olduğu için Turkcell'den destek istedim, internet paketini tekrar satın almam gerektiğini ve bu işlemin sadece uygulama üzerinden yapılabileceğini belirttiler, tabii ki bunun için de internet gerekiyor! 80 km uzakta olan otelimi 6 saatte zar zor bulduk, çocuklarım ve eşimle birlikte mağdur olduk. Uzaktan kredi kartı ile veya başka bir şekilde internet yükleme talebinde bulundum fakat yardımcı olamadılar. Uygulama üzerindeki bilgilerin yanıltıcı olduğu için bir gün mağdur olduk! Böylesine bir şirkete hiç yakışmadı!

18 Ağustos 2023 18:04 (Şikayetten 1 dakika sonra)

20 Ağustos 2023 10:56

Merhaba Sedat Bey, Öncelikle yaşadığınız deneyim için üzüntümüzü paylaşmak isteriz. Tarifen Yurt Dışında Geçerli Avantaj paketi fatura hatlar için geçerlidir. Paketi Turkcell'in tüm faturalı ses ve data tarifeleri ile kampanyaları kapsamında, yurt içi paketleri yurt dışında da (ek hiçbir işlem yapmadan) günlük ek ücret karşılığında kullanabilme imkanı sağlayan Tarifen Yurt Dışında Geçerli özelliği bulunmaktadır. Yurt içi tarife ve kampanyalara ek olarak alınan paketler, Tarifen Yurt Dışında Geçerli özelliği kapsamında kullanılamaz. Daha fazla detaya https://www.turkcell.com.tr/yurt-disi/yurt-disinda-kullanim/tarifen-yurt-disinda-gecerli-avantaj#sss bağlantısından ulaşabilirsiniz. Faturasız hatlara özel paketleri web sitemizden incelemenizi önerir, iyi tatiller dileriz. https://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/hazir-kart/yurt-disinda-kullanim Her türlü bilgi ve yardım talebiniz için Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

Sedat
Sedat
20 Ağustos 2023 11:30

Gönderdiğim ekran görüntülerinde "faturalı hatlar için geçerlidir" ibaresi bulunmamaktadır. Uygulamada yanlış bilgilendirme ve yönlendirme var, bunun sorumlusu da Turkcell'dir.

Samet sonuçtan hiç memnun değil

17 Haziran 2025 17:39

Refiye
06 Mayıs 2025 02:12
İnternet Paketi Satın Alamıyorum, Mağdur Oluyorum!

Gökhan
26 Temmuz 2025 12:34