Turkcell Sosyal Medya İnterneti Yerine Normal İnternetten Harcıyor

Turkcell sosyal medya paketi yerine normal internetimden harcadığını fark ettim. Her şeyi kapatarak sadece YouTube kullandım ve 2 GB normal internetim azaldı, 20 GB sosyal medya interneti duruyor. Böyle giderse internetim bitecek ve durduk yere bilmem kaç liralık ek paket tanımlanacak. Bu sorunun çözülmesini ve internetimin iadesini talep ediyorum. Aksi takdirde başka bir operatöre geçmek durumunda kalacağım.

16 Temmuz 2024 08:27 (Şikayetten 3 saat sonra)

16 Temmuz 2024 08:27

Değerli Müşterimiz, Paketlerinizin kullanımında öncelik sırası paketlerin içeriğine ve son kullanım süresine göre otomatik olarak belirlendiğinden önceliklendirmede değişiklik yapılamamaktadır. Her türlü bilgi ve yardım talebiniz için Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

Tarık
19 Temmuz 2024 19:07

Öncelik sırasına göre olsa ilk sosyal medyayı kullanması gerekir ama bu öyle değil normal internetten de yiyor çok az sosyal medyadan yiyor çözüm üretme odaklı cevap verirseniz sevinirim hazır cevap veriyorsunuz bu yanlış bir şey sizi dava edeceğim

Kardeşim dava sürecin ne oldu bende dava açacağım aynısını çoğu insan yaşıyor şu an

Turkcell Sosyal Medya Paketi Sorunu Ve İnternet Tüketimi

Turkcell sosyal medya paketi yerine normal internetimden harcadığını fark ettim. Her şeyi kapatarak sadece Youtube.com k...

Turkcell'de Sosyal Medya İnternet Sorunu

Merhaba, yaklaşık 3 aydır Turkcell kullanıcısıyım. Başlangıçta 20 GB sosyal medya, 20 GB normal interneti olan bir paket...

Turkcell'de Sosyal Medya İnternet Sorunu

Tümünü Gör
Turkcell İnternet Sorunu, LTE Yazıp Hiçbir Siteye Bağlanmıyor

Turkcell İnternetSorunu, LTE Yazıp Hiçbir Siteye Bağlanmıyor

Osman
Turkcell'de Hat Çok Yavaş Ve Çekmiyor

Turkcell'de HatÇok Yavaş Ve Çekmiyor

Rabia
Turkcell Çözülemeyen İnternet Bağlantısı Sorunu!

TurkcellÇözülemeyen İnternet Bağlantısı Sorunu!

Murat
Turkcell İnternetin Çekmemesi Ve Değerlerin Çok Yüksek Şekilde Oynama Problemi