Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

08 Nisan 2024 13:57

Turkcell'de 30+40 GB normal ve sosyal medya olmak üzere faturalı bir paketim var. Normal internetim bittiği için ek bir paket aldım. Youtube.com'da harcadığım internetin sosyal medya kısmında harcanması gerekiyorken normal internetimden gitti. Müşteri hizmetlerini aradığımda aldığınız paketin bitim tarihi diğerinden daha erken olduğu için sosyal medya paketinden kullanmamış interneti. Böyle bir mantık olur mu hiç? Normal internetim bittiğinden 1 GB'lık bir internet aşım paketi devreye girdi. O da Youtube.com ile bitti neredeyse ve ikisinin de bitim süreleri aynı gün. 1 GB'lık paketin bitiş tarihi daha erken bitmemesine rağmen Youtube.com o paketten internet yedi. Daha fazla paket alalım diye mi yapıyorsunuz anlamadım. İnternetsiz kaldım ama sosyal medya paketinin kotası 16 GB'ta duruyor hala. Tarayıcıdan bir şey araştırmak istesem bakamayacağım. Haritadan bir yere gitmek istesem onu da yapamayacağım. Mağdur oldum kısaca. Bu sorunun sonraki kullanımlarımda halledilmesini talep ediyorum.

08 Nisan 2024 13:59 (Şikayetten 1 dakika sonra)

08 Nisan 2024 14:19

Merhaba Ezgi Hanım, Paketlerinizin kullanımında öncelik sırası paketlerin içeriğine ve son kullanım süresine göre otomatik olarak belirlendiğinden önceliklendirmede değişiklik yapılamamaktadır. Paket haklarınızın %80 ve %100'ü bittiğinde hattınıza SMS ile bilgi verilmektedir. Paket bitiminizde kullanımlarınız devam ediyorsa otomatik olarak aşım paketleri devreye girer. Otomatik tanımlama istemeyen müşterilerimiz ücretsiz Akıllı Fatura Kampanyasına katılarak aşım paketlerinin tanımlanmasını engelleyebilirler. Kampanyaya “AKILLI FATURA” yazıp 2200’a SMS göndererek katılabilirsiniz. Akıllı Fatura kampanyasına katılım öncesinde gerçekleşen otomatik paket tanımlamasına ne yazık ki müdahale edemiyoruz. İnternet kullanımınızda ileriye yönelik benzer bir artış olacak ise üst paketleri değerlendirmenizi öneririz. Hattınızda tanımlı paketleri, fatura kalemlerinizi, kullanım hareketlerinizi, yıllık aboneliğinizi ve size özel kampanyalarımızı Turkcell uygulamasından inceleyebilirsiniz. http://turkcell.li/indir Turkcell uygulamamızdan hangi tarih ve saatte ne kadarlık veri harcadığınızın bilgisine kolaylıkla ulaşabilir, aşım detaylarınızı inceleyebilirsiniz. Yurt içi tüm konuşma ve mesajlaşma paketlerinde anında, internet paketlerinizde ise en fazla son 1 saat hariç olacak şekilde bu bilgileri görebilirsiniz. http://turkcell.li/indir Saygılarımızla, Turkcell

Abdulkerim sonuçtan hiç memnun değil

Abdulkerim
22 Aralık 2023 11:30

16 Ekim 2024 17:44

Selahattin
29 Mart 09:18
Turkcell Sosyal Medya İnternet Kullanımında Adil Olmayan Azalma
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

18 Kasım 2024 04:39

03 Temmuz 2023 22:28