13 Ocak 2024 02:161.921

Paket ücretleri çok pahalı ve herkese farklı paket sunuyorlar. Örneğin Turkcell mobil uygulamasına giriş yaptığımda bana sunulan 20 GB paketin fiyatı 430 TL iken, eşim de Turkcell kullanıcısı ve ona sunulan 20 GB paketin fiyatı 280 TL. Başka bir örnek vereyim, Turkcell'e yeni gelenlere çok uygun tarifeler varken, kendi müşterisine uygun tarife sunmuyor. Benim anlamadığım, neden bana en pahalı paketleri sunarken başkalarına daha ucuz, daha uygun paketler sunuyorlar.

13 Ocak 2024 02:18 (Şikayetten 1 dakika sonra)

13 Ocak 2024 10:48

Değerli Müşterimiz, Yaptığımız tüm kampanyalarda amacımız, müşterilerimizi memnun edecek avantajlar sunmaktır. Beklentilerinizi göz önünde tutarak kampanyalarımızda ve tarifelerimizde sürekli güncellemeler yapıyoruz. Her kampanyamız belirli kurgularla sunuluyor ve ancak koşulları sağlayan müşterilerimiz faydalanabilmek için başvuru yapabiliyor. Bu kapsamda yıllık aboneliğinizin sona ermesi halinde SMS ile bilgilendirme yapılmaktadır. Faturanıza mevcut paketinizin indirimsiz bedeli yansıyacaktır. Saygılarımızla, Turkcell

Emrah
13 Ocak 2024 19:50

Komiksiniz aylardır aynı tarifeler var uygulamada. Kendi müşterileriniz arasında ayrımcılık yapan bir operatörsünüz yazık. Neyse zaten başka operatöre geçeceğim turkcelli olmak pişmanlıktır.

Murat
Benzer Şikayeti Var
14 Ocak 2024 21:44

Merhaba, evet aynı "sorun" bende de var. Benim hattıma çıkan aynı internet+konuşma süresi daha yüksek iken, bir başkasında farklı bir isimle aynı özellikteki tarife daha ucuz. Ama benim hattıma tanımlı değil, dahası müşteri hizmetleri ile görüştüm ve ben alamıyorum. Bu yüzden hattımı taşıma kararı verdim. Bu yapılan tam bir saçmalık ve ayrımcılıktır.

Yüksek Fatura Teklifleri Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

25 Aralık 2024 11:27423

Turkcell'in mevcut müşteriler için bir çaba sarf ettiğini düşünmüyorum. Son ana kadar Turkcell uygulamasından tekliflere...

Aynı Adreste Farklı Tarifeler: Adil Ve Şeffaf Fiyatlandırma Talebi

25 Ağustos 2025 11:51405

Turkcell’de eşimle aynı adreste ve benzer tarifelerde olmamıza rağmen, bize farklı fiyatlar sunuluyor. Eşim 20 GB + 1000...

Tümünü Gör
Turkcell Sosyal Medya Paketi

Turkcell SosyalMedya Paketi

Samet
Turkcell Paket Yaparken Ceza Çıkıyor

Turkcell PaketYaparken Ceza Çıkıyor

Cuma
Turkcell Kendi Kendine Abonelik Yaptı!

Turkcell KendiKendine Abonelik Yaptı!

Turan
Turkcell Tarifemi Değiştirmiş!