Umut sonuçtan çok memnun

Eş Sim Kart Var Diye Geçtik, Var Mı Yok Mu Turkcell'de Bilmiyor

19 Şubat 2024 02:33
Umut'un Teşekkür Mesajı
“Yedek sim karta sahip Bayi hakkında bilgi aldım ve gidip sim kartımı teslim aldım teşekkür ederim”

Günün belli saatlerinde tuşlu, belli saatlerinde akıllı telefon kullandığım için eş sim kart özelliği var diye Turkcell'e geçiş yaptım. Geçiş işlemi yapan arkadaş kendilerinde eş sim kart olmadığını fakat diğer timlerde olduğunu söyledi. 2 haftadır 12 den fazla TİM, 3 kez iletişim merkezi ile görüşme yaptım hala sonuca varamadık. Talep az diye bu hizmetin varlığı şüpheli ise neden insanları uğraştırıyorsunuz anlamış değilim. Birkaç gün içinde eş sim karta ulaşamaz isem tekrar başka operatöre geçiş yapacağım ve Turkcell maalesef saatlerimi çalmakla hatırımda kalacak.

19 Şubat 2024 09:15 (Şikayetten 6 saat sonra)

19 Şubat 2024 11:28
19 Şubat 2024 16:25

Açıklamanızı okudum, Bu sorun çözüme kavuşabilecek mi kavuşamayacak mı, en azından bunu net bir şekilde öğrenebilir miyim, ona göre hareket edeyim. Şu an bu konu hakkında sıkıtı yaşıyorum, Eş sim kart seçeneği yoksa numaramı taşımak zorunda kalacağım. Net bilgi verirseniz sevinirim.

23 Eylül 2024 16:18

Emre sonuçtan çok memnun

07 Mart 2025 18:11
"Cansu hanıma ilgi ve alakası için teşekkür ederim"

Eş Sim Kart Temininde Yaşanan Mağduriyet Ve Çözüm Eksikliği

06 Ekim 2025 23:06