İlker sonuçtan hiç memnun değil

28 Şubat 2023 07:56

Hepsiburada ürünlerimi iptal ediyor
27.02.2023 tarihinde kampanyadan yapmış olduğum alışveriş neticesinde aldım Apple 11 128 GB isimli siparişi mi hatalı fiyat sebebi de Hepsiburada iptal etmiştir. Tüketici haklarının müşteriyi koruma kanunları kapsamında herhangi bir alışveriş platformu elektronik veyahut fiziki olarak görülen veya satılan reyondaki fiyatta müşteriye aynı ürünü sağlamakla yükümlüdür Hepsiburada anonim şirketinden beklentim aldığım fiyattan ürünü bana temin etmesidir.
Kesinlikle eğer talebime bir karşı bulamazsam tüketici hakem heyetinde başvuracağımı sizlere belirtmek isterim. Tüm bunların üstüne 26.02 ve 25 02 tarihlerine yaptım giyim alışverişlerimden de 13 adet sipariş hatalı fiyat nedeniyle iptal edilmiştir. Hepsiburada buna alışkanlık haline getirmiştir. Bu denli büyük bu denli misyonu vizyonu olan bir alışveriş sitesine bunlar yakışmamaktadır

profile profile profile
28 Şubat 2023 08:00 (Şikayetten 3 dakika sonra)

28 Şubat 2023 10:40
İlker
İlker
28 Şubat 2023 15:57

Sadece arayıp yanlışlık olduğunu dile getirdiler herhangi bir şekilde çözüm sunmadılar Bir daha kesinlikle alışveriş yapmayacağıma bildirir Tüketici Hakları'na dava edeceğimi beyan ederim

Hesabım Haksız Yere Sınırlandırıldı, Mağduriyetim Giderilmiyor

Ayşegül
13 Aralık 2025 16:01
Tayfun sonuçtan hiç memnun değil

İndirimli Fiyatla Verilen Siparişimin Tek Taraflı İptali Kabul Edilemez

18 Ocak 09:42

Ödeme Alınan Siparişler Hatalı Fiyat Nedeniyle Tek Taraflı İptal Ediliyor

18 Ocak 07:16
odeme-alinan-siparisler-hatali-fiyat-nedeniyle-tek-tarafli-iptal-ediliyor-3.jpg
odeme-alinan-siparisler-hatali-fiyat-nedeniyle-tek-tarafli-iptal-ediliyor-2.jpg
odeme-alinan-siparisler-hatali-fiyat-nedeniyle-tek-tarafli-iptal-ediliyor-1.jpg
Tutku sonuçtan hiç memnun değil

Hepsiburada’da Kuponlu Siparişlerim Hatalı Fiyat Gerekçesiyle Bildirimsiz İptal Edildi

19 Ocak 22:21
hepsiburadada-kuponlu-siparislerim-hatali-fiyat-gerekcesiyle-bildirimsiz-iptal-edildi-4.jpg
Tüm Hepsiburada Sipariş Şikayetlerini Gör
Hepsiburada Kategorileri