Bil Okulları'nın Karapürçek şubesi, çocuğumuzu okuldan almamıza rağmen hâlâ ücret iadesi yapmamaktadır. Yönetim ve çalış...anlar süreçten habersiz gibi davranıyor. Dilekçemizi teslim ettik ve kabul edildi. Ancak ödemememiz gereken parayı VakıfBank Vinov hesabından kesmeye devam ediyorlar. CİMER'e de ba...
VakıfBank Vinov Ecza kampanyası için eczaneme gelen yetkili ile görüşerek, yurt içi çekilen POS oranı sıfır ve EFT/haval...e ücretleri de sıfır olacak şekilde sözleşme imzaladım. Hatta yanlış anlaşılma olmasın diye sözleşme üzerine tüm bu şartları tekrar yazdırdım ve o şekilde imzaladım. Buna rağmen ba...
Alperen
18 Kasım 2024 21:065.824
Alperen şikayetini yayından kaldırdı
VakıfBank Vinov Şikayeti
Nazlıcan
20 Ekim 2024 20:119.400
Vinov uygulamanız üzerinden eğitim ücreti ödemem gerekiyordu ama gün gelmed...en eğitimden vazgeçtim. Karşı tarafın açtığı ödemeyi de uygulamanızı iptal ...
Çankaya Üniversitesi öğrencisiyim. Vinov kampüs hizmeti ile eğitim ücretimi ödemek istedim. 15 Ağustos'ta yaptığım başvu...ru olumlu sonuçlandı. Zamanım var diye bankaya gitmedim.
9 Eylül yani bugün gittiğimde başvuru olumsuz yanıt diye işleme alınmadım. 15 ağustosta olumlu sonuçlanan başvurum 9 Eylül...
VakıfBank 10+ yıldır Şikayetvar pro üye markasıdır.
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %100
Marka Karnesini Gör
Sıkça Sorulan Sorular
Vinov hizmeti, kullanıcı tipine göre farklı ücretlendirme politikalarına sahiptir. Bireysel (veliler/tüketiciler) kullanıcılar genellikle işlem ücreti ödemeden sistemi kullanabilirken, ticari (iş yeri, kurum) kullanıcılar için belirli işlemlerde komisyon ve faiz uygulanabilir. Ücretler, işlem türüne ve kullanım amacına göre değişiklik gösterir.
Ücretlendirme Politikası
Vinov’un maliyet yapısı, borçlu ve alacaklı rolüne göre farklılık gösterir. Bireysel kullanıcılar için temel kullanımda ücret yansıtılmaz; ticari kullanıcılar ise ileri vadeli tahsilatı erken nakde çevirirken veya bakiyelerini başka bankalara transfer ederken bankaya komisyon veya faiz ödeyebilir.
Bireysel Kullanıcılar İçin Ücret
- Veliler ve tüketiciler, Vinov Kampüs gibi hizmetleri ücretsiz olarak kullanabilir.
- Masrafsız EFT/Havale/FAST ve kredi kartı aidat muafiyeti gibi ek avantajlar sunulur.
- Ekstre indirimi gibi indirimler, belirli tutarları aşan işlemlerde uygulanabilir.
Ticari Kullanıcılar İçin Ücret
- İleri vadeli bir Vinov kaydını vadesinden önce nakde çevirmek isteyen iş yerleri, bankaya belirli bir komisyon veya faiz öder.
- Vinov bakiyesinin başka bir bankaya transferi sırasında standart bankacılık işlem ücretleri uygulanır.
- Yatırım amaçlı teminat kullanımında ilgili yatırım ürününün komisyon oranları geçerlidir.
İptal ve Diğer Masraflar
- Oluşturulan bir ödeme kaydı, sadece alıcı (alacaklı) tarafından iptal edilebilir; bu işlemde ek bir ücret alınmaz.
- İptal süresi ve koşulları, kanala (mobil/internet/şube) göre farklılık gösterir, ancak genellikle vade tarihinden bir gün önceye kadar yapılabilir.
Bilgi Notu:
Ücretlendirme, Vinov’un kullanıcı rolüne (bireysel vs. ticari) ve işlem tipine (temel kullanım, erken tahsilat, transfer vb.) göre değişir; dolayısıyla kesin ücret bilgisi için ilgili işlem öncesinde banka ile teyit edilmelidir.
Kısaca:
- Bireysel kullanıcılar genellikle ücretsizdır.
- Ticari kullanıcılar belirli işlemlerde komisyon/fayiz öder.
- Erken nakde çevirme ve transferlerde ek masraflar bulunur.
- İptal işlemi alıcı tarafından yapılabilir, ekstra ücret yoktur.