Burak sonuçtan hiç memnun değil

VakıfBank Platinum Plus Metal Kart Kullanıcısı Olarak Jolly Tur Kampanyasında World Puanımın Yüklenmemesi

17 Mayıs 2023 19:39

VakıfBank Platinum Plus Metal kart kullanıcısıyım. 02.04.2023 tarihinde Jolly Tur kampanyasına uygun olarak 7500 TL-12.500 TL arası 675 World puan kazanmak için Jolly Tur web sitesi üzerinden 9.435 liralık rezervasyon yaptım. Harcama öncesinde VakıfBank'ı aradım ve kampanya katılımı ile ilgili otel bilgisini Jolly Tur'dan alabilirsiniz denildi ve Jolly Tur'u arayarak, rezervasyon yaptığım otelin seçili otel olduğunu teyit ettim, aynı zamanda rezervasyon esnasında da 1000 TL'ye kadar World Puan kazan seçeneğini de işaretledim. Daha sonra Jolly Tur çağrı merkezini aradığımda, kampanyaya katılımımın göründüğü ve hiçbir problem olmadığını tekrar teyit ettim. Fakat her ne hikmetse, VakıfBank World puanlarımı kredi kartıma yüklemedi. Seçili otel olmayabilir, o nedenle yüklenmemiştir gibi bir cevap aldım fakat seçili otel olduğunu hem teyit etmiştim (İlgili telefon kayıtları incelenebilir) hem de seçili otel olmasa site üzerinde World puan kazan ibaresini seçemeyeceğim bilgisini edindim. Acil bir şekilde 675 World puanımın ilgili kartıma yüklenmesini talep ediyorum.

18 Mayıs 2023 11:47 (Şikayetten 16 saat sonra)

Sayın Müşterimiz, Bankamıza ilettiğiniz başvurunuz 7117535 numaralı kayıt ile değerlendirilmektedir. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra Bankamıza kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden en kısa sürede bilgi verilecektir. Saygılarımızla. VakıfBank Müşteri Memnuniyeti

Meltem sonuçtan hiç memnun değil

21 Eylül 2023 16:37
Asuman sonuçtan hiç memnun değil

09 Ekim 2023 11:33
Esra sonuçtan hiç memnun değil

23 Eylül 2023 13:34
Semih sonuçtan çok memnun

30 Ağustos 2023 13:29
Mete sonuçtan hiç memnun değil

19 Kasım 2024 14:43
VakıfBank Worldcard Kampanya Mağduriyeti