VakıfBank Mobil Bankacılık Para Çalınması

Selçuk
12 Eylül 2023 16:04

2021 yılında VakıfBank üzerinden Akbank'a bilgim dışında hacklenen mobil bankacılık sistemim üzerinden gönderilen para transferinde 45.000 TL param eksi hesaptan çekilerek beni zarara uğrattırmıştır. Aile huzurum bozulmuştur. 2 VakıfBank bana geç bildirimde bulunduğu için, eksi hesabımdan transfer edilen 2915 TL para transferine bloke koyabilmiş, ancak aradan geçen 2 senede o parayı ve mağdur edildiğim 45.000 TL tutarı hesabıma yatırmamıştır. Elimde savcı talimatı olsa bile VakıfBank'tan ne zararımı alabiliyorum ne de bloke koydukları parayı alabiliyorum. Akbank'a yapılan bu işlemde bloke koyulan 2915 TL param da pul olmuştur. Hesabımda gece yarısı olağan dışı para transferleri olduğunu fark edemeyecek kadar güvenlik açıkları mevcut olan VakıfBank, bu açık sonucunda oluşan mağduriyetimi de gidermeme konusunda istekli. Sıradan gücü arkası olmayan bir vatandaş olduğumuz için ilgisiz, duyarsız ve sorumsuz davrandıklarına olan inancım da tamdır. Alın terimden aktarılan para miktarının tarafıma iade edilmesini ve VR blokeli paramın geri hesabıma aktarılmasını istiyorum. Sorumluluklarınızın farkına varın VakıfBank, müşterinize karşı duyarlı olun.

12 Eylül 2023 16:04 (Şikayetten 1 dakika sonra)

21 Mart 2025 18:46
Nuray sonuçtan hiç memnun değil

21 Aralık 2023 15:47

Hesabımdan Bilgim Dışında Yüklü Para Çekildi, Güvenlik Zafiyeti!

Neslihan
05 Eylül 2025 12:15