Doğan sonuçtan hiç memnun değil

VakıfBank Kovan Hesap İptali-Bloke Kaldırılması

25 Eylül 2024 08:15

21 Eylül 2024 tarihinde VakıfBank İnternet bankacılığı üzerinden kredi başvurusu yaptım. Kredim onaylandı ve parayı ihtiyaçlarımız doğrultusunda kullandım. Fakat çekilen kredinin 12.300 TL kadar tutarının, kovan hesabı adı altında blokeli olacağı bilgisini aldım. Sonrasında kovan hesabının iptalini gerçekleştirmeme rağmen, hesabıma konulan bloke iptal olmadı. Telefon aracılığıyla müşteri temsilcileri ile yaptığım görüşmede, bu kanal üzerinden halledemeyeceklerini, en yakın şubeye gitmem gerektiği bilgisini aldım. Sonrasında en yakın şubeyi ziyaret ettim. Maalesef gittiğim şube de yardımcı olamadı. İrtibata geçtiğim yetkililer işlemi çözmemek adına, farklı farklı cevaplarda bulundular. Bu işlemi VakıfBank çözemeyecek ise 'X 'bir bankadan mı çözmemiz gerekecek. Özetle hesabımdaki tutara konulan blokenin kaldırılmasını talep ediyorum.

25 Eylül 2024 08:15 (Şikayetten 1 dakika sonra)
Doğan
Doğan
25 Eylül 2024 10:38

Şikayetime SMS ile yapılan cevabı maalesef yeterli bulmuyorum. Kovan hesabının iptal edilmesi durumunda, konulan blokenin iptal edilemeyeceği bilgisi, müşteri olarak bende yok maalesef. Tamamen müşterinin parasını kullanmaya yönelik bir hamle olarak görmekteyim. Müşterinin yaşamış olduğu mağduriyetin, sizin açınızdan çokta önem arz etmediğinin göstergesi olarak kabul ediyorum. İlerleyen süreçte bankanız ile çalışıp-çalışmamayı bir kere daha düşünmek gerekecek.

Hakan sonuçtan hiç memnun değil

VakıfBank Kovan Hesabı Mağduriyeti

11 Aralık 2023 23:01

Kredi Blokesi Nedeniyle Kovan Hesabımdaki 20.000 TL'ye Ulaşamıyorum

07 Mayıs 2025 14:53

VakıfBank'ta Bloke Edilen Kredi Parası Mağduriyeti

28 Mart 2025 01:58
Savaş sonuçtan hiç memnun değil

08 Aralık 2023 11:33
Recep sonuçtan hiç memnun değil

VakıfBank Takım Lideri Tehdit Ve Anayasal Hakkı Engelleme

11 Temmuz 2024 19:50