Ersin sonuçtan çok memnun

VakıfBank Kazandıran Tarife İptali

26 Ocak 2024 23:41
Ersin'in Teşekkür Mesajı
“Dönüşünüz için teşekkür ederim”

VakıfBank tan kullanmış olduğum 57.000 TL krediden kazandıran tarife adı altında 2.362.50₺ para kesildi. İptal etmek için müşteri iletişim merkezini aradım, iptal etmek için şubeye gitmeniz gerektiğini söylediler. İhtiyacım olduğu için bu krediye başvurdum ve kesilen ücretle yapacağım ödemeler etkilendi. Kesilen kazandıran tarife ücreti iade edilmezse hem çektiğim krediyi iptal edeceğim ve Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım.

26 Ocak 2024 23:41 (Şikayetten 1 dakika sonra)
30 Ocak 2024 18:15

İletişime geçince iade mi yaptılar fakat 9 yıllık müşterisi olduğum VakıfBank'tan artık indirimli kredi çekemeyeceğimi söylediler ve faiz oranını da 4.19 a çıkardılar.

01 Şubat 2024 10:59

Dönüşünüz için teşekkür ederim

Fatoş
Fatoş

İki gün önce kredi kullandım 70 bin benden 3604 TL kesildi çektim parayı borç kaptçktm VakıfBank müşteri temsilcisini aradım bankaya gitmem gerektiğini söyledi kaç senedir banka müşterisiyim VakıfBank kazandıran tarife kesilen 3604 TL yi geri iade almak istiyorum bir an önce hesabıma geri aktarılması istiyorum Fatoş Keleş

Emine
Emine

Bende aynı sorunla karşı karşıyayım nasıl iletişime geçtiniz bankaya mı gittiniz müşteri hizmetlerimi yardımcı oldu

Songül sonuçtan çok memnun

Songül
04 Ağustos 2024 22:10
"Sorunumu en kısa sürede çözdüler teşekkür ederim"
Caner sonuçtan çok memnun

21 Ekim 2024 02:56