İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
01 Nisan 2024 16:39

Sayın ilgili, GetirYemek internet sitesinde yaşadığım sorunu daha önce telefon aracılığıyla tarafınıza bildirmiştim. Ancak sonuç odaklı bir yaklaşım göremediğim için Şikayetvar sitesi aracılığıyla sizinle iletişime geçmeye karar verdim. 24 Mart 2024 tarihinde saat 11.30.04'te, 02408411101931401 referans numarası ile gerçekleştirdiğim alışverişin detayları şu şekildedir: GetirYemek internet sitesinden 124,99 TL değerindeki alışverişi tamamlamak üzere 'sipariş ver' butonuna tıkladım. Bu esnada GetirYemek logosunun bulunduğu bekleme ekranında siparişim tamamlanma aşamasındayken, telefonuma söz konusu tutarın GetirYemek tarafından hesabımdan çekildiğine dair bilgi geldi. Ancak aynı anda internet sitesinde 'siparişin başarıyla tamamlanmadığı' yönünde bir uyarı belirdi. Siparişim GetirYemek tarafından onaylanmamış olmasına rağmen, ilgili tutar olan 124,99 TL banka hesabıma iade edilmedi. Bunun üzerine GetirYemek Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçtim ve bakiyenin kendilerinde görünmediğini, anlaşmalı olduğum banka olan VakıfBank'ta bekletildiğini öğrendim. Ardından VakıfBank Müşteri Hizmetleri ile görüştüm ve yaşadığım sorunu aktardım. Onlar da bahsedilen tutarın GetirYemek adına çıkış yapıldığını doğruladılar. Tekrar GetirYemek müşteri temsilcisi ile iletişime geçtim ve durumu yeniden anlattım. İlgili temsilci, konuyla ilgili rapor oluşturulduğunu ve sonuç hakkında telefonla bilgilendirileceğimi söyledi. Ertesi gün, 29 Mart 2024 tarihli bir e-posta aldım. E-postada, 'Değerli Müşterimiz, şikayetinizi inceledik. Ödeme işlemleri sırasında banka tarafından alınan hata nedeniyle tarafınızdan ücret çekilmemiştir. Konu ile ilgili bankanızla iletişime geçebilirsiniz.' deniliyordu. Tekrar VakıfBank müşteri temsilcisi ile görüştüğümde, harcamamın yapıldığını ve geri ödemenin yapılmadığını belirttiler. Bana en yakın VakıfBank şubesine gidip, durumu dilekçe ile anlatmam gerektiğini söylediler. Hafta içi her gün çalıştığım için şubeye gitmem mümkün değil. İnternet bankacılığı ve telefon bankacılığının bu işlemler için kullanılabileceğini belirtmeme rağmen, ilgili kişi talep ekranının açılmadığını ve şubeye gidip dilekçe vermem gerektiğini ısrarla ifade etti. Sorunumun daha fazla uzamaması ve çözüme kavuşması adına, ekte söz konusu alışverişin dekontunu paylaşıyorum. Şikayetimi dikkate almanızı rica ederim.

01 Nisan 2024 16:39 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Nur sonuçtan hiç memnun değil

VakıfBank Ücret İadesi

Nur
03 Temmuz 17:08
VakıfBank Ücret İadesi
Muhittin sonuçtan hiç memnun değil

Onayım Olmadan Hesabımdan Ücret Kesildi Nedenini Bilmiyorum

04 Ağustos 12:36
İade Yapılmadı, Aynı İşlem İki Kez Çekildi Mağduriyetim Büyüdü

Mesut
30 Nisan 2024 13:24
Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

VakıfBank Kazandıran Tarife İptali

Çiğdem