Beste sonuçtan hiç memnun değil

22 Mayıs 2024 18:45

On yıldır kullandığım Turkcell hattımın kontrat yenileme dönemi geldiğinden bir aydan fazladır sabah akşam düzenli olarak aranıyorum. Hiçbirini açmadım, çünkü artık yüksek paketlerden bir iki ay fazla ücret yansıtma oyunlarını biliyorum. Kontratımın bitiş tarihi 25 Mayıs. 22 Mayıs'ta uygulama üzerinden kontratımı yeniledim; ne kadar az gün olursa o kadar az ücret yansıtacaklarını düşünerek. Ancak onlar işin kolayını bulmuşlar ve işlerine geldiği gibi hareket ediyorlar. İlanda yıllık abonelik 12 ay taahhütlü olarak belirtiliyor. Ama kontrat yenilendiğinde bir aydan fazla süre ekliyorlar. 22 Mayıs'ta yenilenen yıllık aboneliğin bitiş tarihi nasıl olur da 22.05.2024 yerine 24.04.2025 olur? Aradığımda '12 fatura dönemi' deniliyor. Eski tarifemden kalan üç günü ekleyip ilk fatura olarak kabul ediyorlar. Eklediğim görselde 12 ay taahhüt yıllık abonelik ifadesi var. Ancak müşteri hizmetleri 12 fatura dönemi diyor. Ne reklamlarınız ne de verdiğiniz bilgiler doğru!

Mayıs-Haziran 1
Ocak-Şubat 9
Şubat-Mart 10
Mart-Nisan 11
Nisan-Mayıs 12

Turkcell bana bunu açıklasın. Nasıl 12 ay taahhütlü bu? Kontrat uzatma görselini ekledim. Gelecek yıl Mayıs'ta bitmesi gereken taahhüt, Mart kullanımını yansıtarak bitecek. Gelecek yıl yüksek tarifeden fatura kesmenin peşindeler. Herkes kolayını bulmuş bu ülkede. Bu kullanım dönemi bittiğinde tüm hatlarımı kapatacağım.

profile profile
22 Mayıs 2024 18:45 (Şikayetten 1 dakika sonra)

23 Mayıs 2024 07:46

Pınar
Pınar

Çok doğru, bana da yapılan bu. Bu sene de bu bahaneyi bulmuşlar. Mesajlarda 12 ay diyor sorunca 12 fatura diyor 2 günlük bedelinde faturadan sayıyorlar. İsteyen istediği gibi milleti söğüşlüyor, eskiden BTK dur diyordu bunlara şimdi oralı bile değil, bizi yine haksızlığa uğradığımız firmaya yönlendiriyor. Onlar da kılıfına uydurup yine kendilerini haklı çıkarıyor.

Şulenur sonuçtan memnun değil

Şulenur
25 Şubat 2024 14:43
Turkcell Kontratı 11 Ay Yaparak Haksız Kazanç Sağlıyor
Turkcell Kontratı 11 Ay Yaparak Haksız Kazanç Sağlıyor

Turkcell Faturalı Hat Kontrat Yenileme Her Daim Sorun.!

19 Şubat 2024 15:36
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
12 Kasım 2024 18:47