Burcu sonuçtan çok memnun

Turkcell Avrupa Gezgin Paketi Mağduriyeti

28 Ağustos 2024 14:02
Burcu'nun Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

6-16 Ağustos tarihleri arasında yurt dışında bulundum. Bu süreçte Turkcell den Yurt dışında 2 hafta geçerli 400TL olarak Avrupa gezgin paketi aldım. Aynı paketi kardeşim de aldı. Dün faturamızı sorguladığımızda 1315 TL gibi fahiş bir rakamla karşılaştık. İkimizin de faturası ilginçtir ki aynı yansıtılmıştı. Bugün görüştüğüm müşteri temsilcisi gittiğimiz 3 ülkenin (Letonya Litvanya Estonya) buna dahil olmadığını söyledi. Aldığımız zaman bu söylenmemişti. Üstelik paketin geçerli olduğu Norveç'te telefonla arama yapamadım. Yanı sıra her gün paket aşımı yapılmış mı diye Turkcell den kontrol sağladım. Ne dakika ne internet ne SMS aşımı olmuştu. Bu fatura kullanımımı yansıtmamaktadır. Mağduriyetimin hemen giderilmesini talep ediyorum.

28 Ağustos 2024 14:03 (Şikayetten 1 dakika sonra)

28 Ağustos 2024 14:35

Merhaba Burcu Hanım, Müşteri hizmetlerimize yaptığınız başvurunuzu inceliyoruz, sonuçlandığında bilgi vereceğiz. Ürün ve servislerimiz ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her konuda Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

29 Ağustos 2024 12:45

Sorun çözülmüştür. İlgilenen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. İyi çalışmalar.

30 Ağustos 2024 14:14

Teşekkürler

06 Eylül 2024 16:18
Gökçe sonuçtan hiç memnun değil

Gökçe
08 Ağustos 2024 21:08