Burak sonuçtan çok memnun

01 Temmuz 2024 13:57

Bir Vodafone müşterisiyim, yaşadığım mağduriyet ise faturalı tarifemdeki internet paketi bittiği için 500 MB'lık aşım paketi devreye girdi ve farkında olmadan 2. 1GB'lik aşım paketi de devreye girdi, fakat sorun bu değil çünkü bunlar benim dikkatsizliğimden dolayı oldu. Fakat bu sabah hediye çarkından kazandığım 1GB günlük internet paketim daha bitmeden 2. aşım paketimden kullanıp 100 TL'lik 1GB'lik aşım paketinin devreye girmesi. Olayla ilgili görseli paylaştım. Şikayetim ise, normalde hattıma tanımlı olan hediye interneti kullanması gerekiyorken aşım paketini kullanıp 3. bir aşım paketinin devreye girip fazladan para ödeyeceğim bir mağduriyet yaşamamdır.

10 Eylül 2024 19:01

10/09/2024 Tarihinde 18:37'de telefonumun evimin WI-FI'sine bağlıyken ekran kilidini açtıktan sonra Vodafone'dan bu mesajı aldım;

"500MB internet kullanım hakkinizin %100'unu bitirdiniz. Akıllı internet Asim Paketi dahilinde, yurt içinde geçerli olan 1GB kullanım hakkınız, 100.00 TL karşılığında otomatik olarak devreye girmiştir. B003"

En son baktığımda 500 MB'lık aşım paketinden kalan 60KB internetim kalmıştı ve aşım olmasın diye açmıyordum, fakat telefonum evimin internetine bağlıyken ve mobil veri kapalıyken neden aşım yapıp mesaj geldiğini anlamış anlamadım. Boşu boşuna faturama 100 TL eklenmiş oldu.

1725984014163.screenshot-2024-09-10-18-59-52-000-comgoogleandroidappsmessaging-edit.jpg
01 Temmuz 2024 15:00 (Şikayetten 1 saat sonra)
Burak
Burak
01 Temmuz 2024 15:09

Talebim de bahsetmiş olduğum sorun çözüldü. Vodafone'a ve Beni bizzat arayıp sorunu çözen müşteri temsilcisine teşekkür ediyorum.

Süleyman

Efendim ben 25 yıl sonra Turkcell den Vodafone'a geçtim ancak 01.09.2025 yenileme tarihinde hadıma yükleme yapıldı aynı gün hediye çarkından 1 cbagyt internet geldi hediye bitmeden 570 kalmasına rağmen normal paketimden 400 cbagsy internet eksildi bu durum beni çok rahatsız etti gereğinin yapılmasını rica ediyorum

25 Kasım 2024 17:44
Hediye İnternet Paketi Kullanılmadan Aşım Ücreti Alındı
Hediye İnternet Paketi Kullanılmadan Aşım Ücreti Alındı
Damla sonuçtan hiç memnun değil

Kullanmadığım İnternet Bir Anda Bitiyor, Aşım Paketiyle Ekstra Ücret Alınıyor!

12 Temmuz 2025 10:06
kullanmadigim-internet-bir-anda-bitiyor-asim-paketiyle-ekstra-ucret-aliniyor-2.jpg
kullanmadigim-internet-bir-anda-bitiyor-asim-paketiyle-ekstra-ucret-aliniyor-1.jpg

Hediye İnternetim Varken Neden Aşım Paketi Tanımlandı?

31 Mayıs 2025 09:52
Vodafone Kategorileri