24 Temmuz 2024 15:34

Merhaba, Vivense markasından online üzerinden gardırop siparişi verdim. Mart ayında ürünü teslim aldım, kurulumu yapıldı. Daha sonra ürünle ilgili şikayetlerimi gerek telefon gerekse mail üzerinden yazışma sağlayarak ilettim. Bayram öncesi ekip çalışanlarından bir beyefendi gelip, tespit etti. Fabrika kaynaklı sorun olduğunu iletti ve kayıt açıp sizi arayacaklar dedi. Hem de kurulumu yapılan üründe eksik parçalarda mevcut. Araya bayram girdi, üzerine kaç hafta geçti beni arayan soran mailden dönüş yapan olmadığı için mail üzerinden hatırlatma sağladım. Bana kayıt incelenip dönüleceği söyledi bunun içinde yine bir hafta bekledim yine dönüş olmadı, ve yine hatırlatma geçtim. Bu süreçte ekibin gelip baktığını fabrikasyon hata olduğunu söylediğini de iletiyorum. Bana tekrar ekip yönlendirilip, tespit yapılacağı iletiliyor. Neden yönlendiriliyor zaten gelinip bakılmış kayıt açıldığını iletilip, gelen kişi ile görüşülmesini istediğimde bana kişinin işten ayrıldığı ve kaydı eksik aldığı iletiliyor. Her hafta mail üzerinden yazıyorum dönüş yapacağız deniliyor, hafta geçiyor dönülmüyor. Yani iade almamak için ellerinden geleni yapılıyor. Böyle bir müşteri memnuniyetsizliği ilk defa bu firmada görüyorum. İlk alışverişimdi, son olacağını da iletmek isterim. Görsellerden sadece bir tanesini ekliyorum, şikayet talebim yerine ulaşınca mail yazışmalarında gerek fotoğraflar gerekse dönüşler mevcut. Kayıtlar incelebilir.

20 Ekim 2024 08:56

Vivense'den Ürün Almayın, Aldırmayın! Aylardır online olarak satın almış olduğum gardırop hakkında bir neticeye varamadık. Evime iki kere tespit ekibi geldi. İlk gelen arkadaşları için kayıt açılmamış, gelen arkadaşımız da işten ayrıldı denildi, bir daha tespit için ekip geldi. İkinci gelen ekipte sonra ne telefonla birine ulaşabiliyorsun, ne de maillere dönüş yapılıyor. 2 ay önce iptal iade bölümünden dönüş beklendiği söylendi, üzerine aylar geçti halen ses seda yok.

25 Temmuz 2024 11:14 (Şikayetten 19 saat sonra)

Merhaba, Siparişinizi kontrol ederek size daha detaylı bilgi verebilmek için sipariş numaranızı veya siparişe kayıtlı iletişim bilgilerinizi (telefon - mail adresi) bizimle paylaşmanızı rica ediyoruz. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi

27 Temmuz 2024 12:35

23 Ağustos 2024 09:51

Merhaba, tespit ekibi geldi, bu hafta içerisinde 3 kere mail attım son durumu öğrenebilmek için mailime dönüş alamadım. Konu ne zaman bir neticeye varacak merak ediyorum. Aylardır bu işlemle uğraşıyorum. Kurban bayramında önce de ekip gelip tespit yaptı. Söylenene göre gelen beyefendi kaydı eksik almış, eksik aldığı için tekrar yönlendirildi. Şimdi ne cevap verilecek bekliyorum. Bayramdan önce gelen beyefendi için kaydı eksik aldığı iletilince, beyefendi ile görüşün demiştim, ne tesadüftür ki işten ayrıldığı iletildi. Geçen hafta gelen beyefendi de umarım işten ayrılmaz da bir sonuca varır artık.

07 Eylül 2024 13:59

Merhaba, ne müşteri hizmetlerine ulaşabiliyorum. Aradığımda konu ile ilgili arama esnasında SMS gönderip, kayıt oluşturmam gerektiğine dair bilgi geliyor. Ne de maillerime cevap alabiliyorum. 1 Haftadan fazla oldu iptal/iade birimi dönüş yapacak.

19 Eylül 2024 11:34

Merhaba, iptal/iade biriminden halen dönüş alamıyorum. Defalarca kez mail atmama rağmen kimse dönüş yapmıyor.

23 Ekim 2024 10:16

Merhaba, bu konu halen bir neticeye varamadı. Defalarca mail atmama rağmen asla dönüş alamıyorum. Ben böyle bir ilgisizlik görmedim. Bir daha Vivense'den alışveriş mi yapmak, asla!. Bir işlem için bu kadar müşteri bekletilmez.

13 Kasım 2024 13:01

Merhaba, Vivense ekipleri halen bana dönüş yapmadılar. Şikayet ile ilgili tüm gerekli yerlerden bu durumu paylaşacağım, her şeyden önce müşteriye dönmemek bile şikayet etmek için yeterli bir sebep.

Sanaz sonuçtan hiç memnun değil

Sanaz
28 Mart 2024 20:37
İlker sonuçtan çok memnun

İlker
25 Ekim 2024 09:00
"Kısa sürede talebime cevap verildi. Teşekkürler..."

Gizem
25 Haziran 2024 15:38

Vivense'den Aldığım Gardırop Hatalı Çıktı

Şermin
03 Ağustos 2023 10:33
Cihan sonuçtan hiç memnun değil

Cihan
18 Ekim 2023 14:31