Irmak sonuçtan hiç memnun değil

Vivense Hatalı Ürün Para İadesi

Vivense Hatalı Ürün Para İadesi
Irmak
21 Aralık 2023 14:37

Ailemin depremde karyolasının kırılması sebebiyle, 27.05.2023 tarihinde satın aldığım Luna Eris Bazalı Karyola 160x200 (sipariş numarası: 5fdf05821789) ürünü 23.09.2023 tarihinde teslim edilmiştir. Ürünün hatalı olduğunu fark ederek, 05.09.2023 tarihinde firmaya destek talebinde bulundum. Firma yetkililerinin geri dönüşü üzerine, e-posta yoluyla ürünün videolarını gönderdim. 07.09.2023 tarihinde Vivense tarafından, ürün kontrolü için ekibin 7 iş günü içerisinde geleceğine dair bir bilgilendirme e-postası aldım. Ancak belirtilen süre içerisinde ekiplerin gelmemesi üzerine, 28.09.2023 tarihinde hatırlatma e-postası yolladım. Vivense ekibinden, 'Acil olduğunu belirttim. Çok kısa bir süre daha beklemenizi rica ediyorum.' şeklinde bir e-posta aldım. Ekip hala gelmediği için, 30.10.2023 tarihinde yeniden e-posta gönderdim.

Vivense ekipleri nihayet 04.11.2023 tarihinde yatağı kontrol etmek için geldiler ve ürünün hatalı olduğunu, 2-3 iş günü içinde raporu ileteceklerini ifade ettiler. Ayrıca, Vivense ekibi çalışanıyla WhatsApp üzerinden ürünün hatalı olduğuna dair mesajlaşmalarımız bulunmaktadır. Vivense ekibinden aldığımız yanıta göre bu yatakta kronik bir hata bulunmaktaydı. Karyolayı başka bir modelle değiştirmek istediğimizi Vivense ekibine ilettik ancak kabul edilmedi. Para iadesi yapılırken de 439 TL'lik kurulum ücreti kesilerek gerçekleştirildi. Kendi gecikmeleri ve ürünlerinin hatalı olmasına rağmen hem paramın enflasyon karşısında değer kaybettiği hem de kurulum ücretinin kesilmesi kabul edilemez.

Tüm bu sorunlara rağmen yetkili bir muhatap bulmak neredeyse imkansız. Tüm e-posta ve mesajlaşmaları elimde bulundurmaktayım.

21 Aralık 2023 22:49 (Şikayetten 8 saat sonra)

Merhaba, Öncelikle yaşanılan olumsuz deneyim adına çok üzgün olduğumuzu bildirmek isteriz. Konuyla alakalı görüşme sağlayarak sizlere bilgi vereceğiz. Sorunun çözümü için gerekenin yapılacağından emin olabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi

Irmak
23 Ocak 2024 10:57

Firmadan hiçbir geri dönüş sağlanmadı.

Salih sonuçtan memnun

Salih
05 Mart 12:02
"Sorunum çözüldü teşekkürler. Ayrıca Şikayetvar.com a çok teşekkürlerimi iletiyorum."
Umut sonuçtan çok memnun

Umut
23 Haziran 2023 15:50
Arkay sonuçtan hiç memnun değil

Arkay
28 Temmuz 2023 20:26
Vivense Arızalı Ürün İadesinde Para Kesintisi Yapıyor
Esra sonuçtan hiç memnun değil

Esra
31 Ocak 2024 12:13
Vivense Ahşap Karyola Fiyaskosu

Karyola Çöktü, Sorunum Çözülmüyor!

Asli
02 Kasım 17:59