İrem sonuçtan hiç memnun değil

16 Eylül 2024 16:07

Vivense internet sitesi üzerinden 24.08.2024 tarihinde Bien Bazalı Karyola, Beyaz, 160x200 ürününü satın aldım. Aldığım baza tarafıma 2 Eylül pazartesi günü teslim edildi ve montajı gerçekleştirilirken bir gariplik olduğu söylendi. Fotoğraflarda da görüldüğü üzere aldığım bazalı karyola ile yakından uzaktan alakası yok. Ardından kurulum ekibi bir görevliyi aradı. Bize de ürünün evden teslim alınacağı ve yenisini getirecekleri söylendi. Ardından mailime baktığımda 1 ve 5 numaralı parça talebi oluşturulduğunu gördüm. Daha sonra iade talebi oluşturdum. İade talebim onaylanmasına ve 7 iş günü içinde dönüş yaparak randevu verileceğini söyledikleri halde hiçbir şekilde dönüş alamıyorum. Ürünün evimden alınarak acilen iadesini istiyorum.

Sipariş No: 4b4b07083156
Teslim tarihi: 03/09/2024

16 Eylül 2024 17:12 (Şikayetten 1 saat sonra)

Merhaba, Öncelikle yaşanılan olumsuz deneyim adına çok üzgün olduğumuzu bildirmek isteriz. Sorunun çözümü için gerekenin yapılacağından emin olabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi

16 Eylül 2024 20:58

Mağduriyetimizi gidermiyor burda bile otomatik cevap yazıyorsunuz. Bir dönüş bile yapmadınız.

Mürşide
Mürşide

Merhaba sorununuz çözüldü mü acaba?

Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

Oğuzhan
29 Ağustos 2023 12:23
Vivense Pişmanlıktır. Özellikle İnternet Sitesi

Mutlu
06 Ağustos 2023 21:46
Vivense Baza Kalitesizliği Ve Kötü İşçilik
Aslı sonuçtan hiç memnun değil

Aslı
06 Ocak 2025 14:02