Yanlış Bilgilendirme Ve Kişisel Verilerin İhlali

17 Aralık 2024 18:01

VakıfBank müşterisiyim. Ek hesabımdan dolayı borcum Sönmez Hukuk Bürosu'na devredildi. Daha elime icra tebligatı geçmeden, 16.12.2024 tarihinde şahsi numarama 'borcunuz vardır' diye mesaj atıyorlar. 17.12.2024 tarihinde, saçma sapan bir sebeple müşteri olurken babamın numarasını vermişim. Babam da numarayı kullanmadığı için komşumuz kullanıyormuş. Babamın kullandığı numara farklı. İşin saçma tarafı, babam 2022'de vefat etti. Kullandığı telefon numarası da benim üzerime kayıtlı, komşumuzun numarasıyla uzaktan yakından alakası yok. Telefonuma mesaj atıyorsunuz, 1 gün sonra komşumu arıyorsunuz. 'Sana ulaşamadık, VakıfBank'ta müşteri olurken bu numarayı vermişsin' diyorsunuz. Bu nasıl bir alacaklı yöntemi? Yeni mi çıktı da bizim haberimiz yok? Nerede kaldı kişisel verileri koruma kanunu? VakıfBank sisteminde kişisel bilgilerimi sorgulayın, aradıkları numara ulaşamazsınız. Üstüne bir de kendilerinin değil de VakıfBank'ın benim ve annemin oturduğu eve icraya geleceğini söylüyorlar. Bu ülkede ne zaman banka eve hacze gelmeye başladı? Böyle hukuk büroları sizin markanıza leke sürüyor. Biz de bu ülkenin insanıyız, her şeyin hakkı hukuku var. Lütfen VakıfBank gibi köklü bankanın yetkili kişileri buna bir dur desin.

17 Aralık 2024 18:01 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Emrah sonucu yetersiz buldu

VakıfBank Avukatının Kişisel Verilere Saygısız İcra Takibi

08 Ocak 2025 07:37
Zeki sonuçtan hiç memnun değil

13 Ağustos 2024 21:04

VakıfBank Hukuk Bürosu Tacizleri Ve Yanlış Bilgilendirme

20 Kasım 2024 21:44

Muhammed
10 Ocak 2024 18:56
Ozan sonuçtan hiç memnun değil

VakıfBank Avukatlarının Kişisel Verilerimi Ailemle Paylaşıp Baskı Kurması Ve Borç Tutarının Artırılması

27 Temmuz 2025 18:22
VakıfBank Kategorileri