VakıfBank Vinov Hesap Karmaşası Ve Kapatma Sorunu

16 Mart 2024 15:47

VakıfBank Vinov Hesap Kapatılması
VakıfBank tarafından başlatılan bir uygulama olan vinov hesabı ile ilgili bir türlü çözüme kavuşmayan olay. Sky limit kullanılan tutar kısmındaki rakam ile kullandığım kredi ek hesap ve kart limitleri toplamı uyuşmayınca müşteri hizmetlerini arayıp durumu sordum. Vinov hesabı olduğunu ve 200 bin tl limit tanımlandığı ve o limitinde sky limitten kullanılan toplam bakiyeye dahil olduğunu söyledi. Vinov hesabını kapatın dediğim de biz işlem yapamıyoruz şubeye gitmeniz gerekiyor dedi. Şubenize gittiğim de ise önce o limit sky limiti etkilemez dediler. Olsun kapatın dediğim de önce biz kapatamayız değil sonra zaten kapalı daha sonra da biz zaten göremiyoruz dediler. İnternet bankacılığı veya Vinov mobil uygulaması aracılığıyla hesabı kapatabileceğim veya limiti sıfırlayabileceğim söylendi. Ama ne VakıfBank mobil bankacılık ne de Vinov mobil uygulaması üzerinde kapatma diye bir menü yok. Ben Vinov hesabı istemiyorum. Vinov diye tabir ettiğiniz ürünün acilen kapatılıp iptal edilmesini istiyorum.

16 Mart 2024 15:48 (Şikayetten 1 dakika sonra)

VakıfBank Sky Limit Kapalı Olduğu İçin Bankacılık İşlemlerim Aksıyor

Cafer sonuçtan çok memnun

23 Aralık 2024 22:00
VakıfBank'ta İzinsiz Açılan Hesap Sorunu
Burak sonucu yetersiz buldu

VakıfBank Sky Limit Engeli: Başka Bankalarla Çalışmak Neden Bu Kadar Zor?

06 Şubat 2025 11:48
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

26 Nisan 2025 13:54

VakıfBank Kategorileri