VakıfBank Haksız Kesinti: Harcırah Kanunu İhlali

9 Eylül 2024 11:101.460

Maaş hesabıma yol harcırahı olarak yatan para usulsüz olarak takipli müşteri tahsilatı olarak kesinti yapıldı, Harcırah Kanunu 61. Madde der ki geçici görev yollukları harcırahlar kesinlikle haczedilemez. Kanunsuz işlem yapıyorsunuz. Takipli müşteri tahsilatı adı altında kestiğiniz parayı hesabıma iadesini istiyorum.

17 Eylül 2024 16:01

VakıfBank haksız ve usulsüz bir şekilde harcırah kanununa muhalefet ederek takas mahsup hakkı olduğunu iddia ederek yol harcırahıma el koydu ve bu yüzden taşınma işlemimi yapamadım, Bu konu hakkında bağlı olduğum şube müdürü, çalışanları ve genel müdürlük dahil hepsi hakkında görevi kötüye kullanmaktan savcılığa suç duyurusunda bulunmaya gidiyorum ayrıca gerekli maddi manevi tazminat davası açacağımın da bilinmesini isterim.

9 Eylül 2024 11:10 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sayın Müşterimiz, ilettiğiniz başvurunuz Bankamızın inceleme ekiplerine iletilmiştir. Bankamız ürün ve hizmetleri ile ilgili şikayet, öneri ve taleplerinizi İnternet Bankacılığı ve Mobil Bankacılıkta yer alan Bize Yazın bölümünden ve Şubelerimizden de iletebilirsiniz. Saygılarımızla. VakıfBank Müşteri Memnuniyeti

12 Eylül 2024 01:43

Takipli müşteri tahsilatı adı altında kestiğiniz harcırah paramın hesabıma iadesini talep ediyorum aksi takdirde görevini kötüye kullanan sorumlular hakkında Savcılığa suç duyurusunda bulunacağımın bilinmesini isterim

16 Eylül 2024 10:12

1 haftayı geçti neyi inceliyorsunuz çok merak ediyorum. İnsanı maaş gücünün üzerinde borç verip borçlandırıyorsunuz resmen faize çalışıyoruz üstüne bir de yol harcırahına el koyuyorsunuz herhangi bir icra takibi olmamasına rağmen bir de üstüne diğer bankalarda dahil 1 lira kredi çekmemize müsaade etmiyorsunuz bundan sonraki süreçte beni aramanıza gerek yok artık hukuki yollarla hesaplaşacağız

29 Eylül 2024 11:52

Hocam paranızı geri alabildiniz mi?

VakıfBank Kanunsuz Kesinti İcra

8 Ekim 2023 12:022.439

"Çok teşekkür ederim"

1 Yorum

Hukuka Aykırı Harcırah Kesintisinin İadesini Talep Ediyorum

5 Mayıs 2025 14:352.018

"Teşekkürler"

2 Yorum

VakıfBank Usulsüz Kesinti Yapıyor!

2 Şubat 2024 09:231.363

Tokat VakıfBank şubesinde maaş hesabım bulunmaktadır. Kredi kartımdan dolay...

Öne ÇıkanKonular

VakıfBank Kategorileri