Özge sonuçtan hiç memnun değil

Ek Hesap Faizleri Yüzünden Maaşım Eriyor

31 Aralık 2024 15:10

Aylık 53.000 TL maaş alıyorum ve maalesef sizin ek hesap faizinize ödüyorum. Ek hesaba bir kez girdiyseniz çıkamıyorsunuz. Bana 3 ayda 130.000 TL faiz yüklediniz. Öncesinde var ama ben bu son 3 aydan bahsediyorum. Resmen sizin ek hesap faizinize gidiyor tüm maaşım. Ben bunu nasıl kapatayım? Kapatmaya çalıştıkça her ay borcum katlanarak gidiyor. Taksitlendiremiyorum. Her ay bu kadar yüksek faiz yükledikçe bu borç katlanıp gidecek. Bu benim borcum değil, sizin faizinizden. Ben kendi borçlarımı ödeyemiyorum.

31 Aralık 2024 15:10 (Şikayetten 1 dakika sonra)
Özge
Özge
31 Aralık 2024 17:40

Sayin, başvurunuz incelenmiştir. Ek hesabınıza aralık 2024 doneminde yıllık akdi %60,00 ve yıllık gecikme %63,60 faiz oranları uygulanmistir. Asgari ödeme tutarı faiz tahakkuk tarihinde ödenmeyen bireysel Ek Hesaplarina, asgari ödeme tutarı ödeninceye kadar anapara borcu üzerinden gecikme faizi uygulanmaktadir. Faiz meblağının içinde vergiler (KKDF %15 - BSMV %15) bulunmakta olup tahakkuk eden faiz tutarında bir hata bulunmamaktadır. Saygılarımızla Evet çözüm için attığınız mesaj bu ben zaten sizin bu %60 lik faizleriniz yüzünden ödeyemiyorum faizi bile ödeyemiyorum maaşım ortada yüklediğini faiz ortada yapılandırma yapmama bile izin vermiyorsunuz ve bu faizler katlanarak gidiyor

Ek Hesap Yapılandırmasında Karşılaşılan Zorluklar

07 Kasım 2024 17:41

18 Ekim 2024 11:42
Ek Hesap Borcu Mağduriyeti

13 Ekim 2024 07:03
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Ek Hesap Faiz Yükü Ve Yapılandırma Talebi

13 Aralık 2024 12:53
Ek Hesap Faiz Yükü Ve Yapılandırma Talebi
Osman sonuçtan hiç memnun değil

Eksi Hesabın Sürekli Artan Faizleri Ve Taksitlendirme Talebim

22 Haziran 2025 15:23