Adnan sonucu yetersiz buldu

Aldatıcı Nakit Avans Kampanyası

Aldatıcı Nakit Avans Kampanyası
22 Kasım 2024 17:55

Başvuru yaptığım kredi kartında 25.000 TL faizsiz, 3 taksitli nakit avans kampanyası vardı. Kartımı teslim aldım, ancak başvuru yapmak istediğimde %5 faiz uygulanmakta. Tanımlamanız gereken nakit avans kampanyasını tanımlamazsanız üzgünüm ama kartı iptal ettireceğim. Aldatıcı bildirimlerle kendinize müşteri bağlayamazsınız. Gereğinin yapılıp en kısa sürede dönüş sağlarsanız sevinirim. Aksi halde, kampanya bitiş tarihi 31.11.2024, takip eden gün ben de kartı iptal ettireceğim, bilginize.

22 Kasım 2024 17:55 (Şikayetten 1 dakika sonra)
25 Kasım 2024 23:28

İnsanları uğraştırmadan sunduğunuz kampanyaları takip ettirseniz çok daha güzel olurdu yinede kısa zaman içinde dönüş yapılıp isteğimize karşılık verdiğiniz için teşekkürler

Meryem

Ben bugün gidip iptal ettirdim aradan zaman geçince iptal ediliyor mu bilmiyorum ama şansınızı deneyin olmazsa da Tüketici Hakları'na başvurun

Adnan

Kartı kullanmadığım için iptalini yapmak zorundalar ki Mesajla geri dönüş yapıldı gün sonunda hesabınıza tanımlanacaktır diyerek

Meryem

Bir çözüm bulundu mu acaba?

Adnan

Arayan soran yok şu ana kadar muhtemelen kulak ardı edecekler bende kartı iptal ettireceğim

13 Şubat 2024 18:07
VakıfBank Ve Personelleri Yalan Söylüyor
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

30 Haziran 2025 11:08
Kağan sonuçtan çok memnun

09 Temmuz 2025 09:56
"Hızlı geri dönüş için Teşekkürler."
VakıfBank Kategorileri