Burak sonuçtan hiç memnun değil

17 Eylül 2024 09:53

Turkcell hattım ile Apple Watch saatimde e-Sim ile "Apple Watch GPS+ Cellular" tarifesini aktif etmek istediğimde bayi müşteri hizmetlerine, müşteri hizmetleri bayiye yönlendiriyor. Müşteri hizmetlerinde 15 kişiye konuyu anlattım, sattıkları paketten haberleri bile yok. Kayıt açın dönün diyorum, kayıt da açamıyoruz diyorlar. Başka bir şikayette konu anlatılmış ve Turkcell tarafından Watch uygulaması üzerinden satın alım yapılabileceği aktarılmış. Fakat bu sefer de "Turkcell hesabınız Apple Watch'unuzda hücreselin etkinleştirilmesi için uygun değil. Daha fazla bilgi için Turkcell ile iletişime geçin" uyarısı alıyorum. Müşteri hizmetleri Apple ile görüşün diyor. Bu uyarının Apple ile ne alakası var? Bu kadar mı bilgisiz müşteri hizmetleriniz var? Güvenlik sorusu sorarken 2 yıl önce ödediğim fatura tutarını hatırlamamı bekleyen sistem, 2 yıl önceki faturamda kullandığım paketi bulup tanımlayamıyor. 30 yıllık tecrübe diyorsunuz, 30 günde şu seviyeye gelebilir hiç bilmeyen bir kişi bile.

17 Eylül 2024 09:54 (Şikayetten 1 dakika sonra)

17 Eylül 2024 10:20
Burak
Burak
17 Eylül 2024 10:22

Ne BTK üzerinden verilen cevapta ne burada verdiğiniz cevapta sorunun çözümüne yönelik bir açıklama yer almıyor. Israrla bizde hata yok diyorsunuz. Paket tanımlayacaksınız sadece.

Turkcell Apple Watch Cellular Hatası

05 Aralık 2023 09:10
Turkcell Apple Watch Cellular Hatası
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell'in Watch Cellular GPS Tarifesi Sorunu

17 Eylül 2024 14:53
Turkcell'in Watch Cellular GPS Tarifesi Sorunu

22 Ekim 2023 22:15
Okan sonuçtan hiç memnun değil

10 Ekim 2024 10:57
Turkcell Kategorileri